DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 2 Mayıs 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Saniyesiyle attım o patlama sesiyle sonrasında gelen kılıç sesi ne oluyor? Kılıç çok önemli değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Saniyesiyle attım o patlama sesiyle sonrasında gelen kılıç sesi ne oluyor? Kılıç çok önemli değil.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 2 Mayıs 2022 #2 Tiësto & Ava Max - The Motto (Official Music Video)
BecauseLEMON Centipat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #3 fiqt dedi: Tiësto & Ava Max - The Motto (Official Music Video) Genişletmek için tıkla... Tam bıçağı çektiğindeki ses efektini sorumuş.
fiqt dedi: Tiësto & Ava Max - The Motto (Official Music Video) Genişletmek için tıkla... Tam bıçağı çektiğindeki ses efektini sorumuş.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 2 Mayıs 2022 #4 DenizED dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Saniyesiyle attım o patlama sesiyle sonrasında gelen kılıç sesi ne oluyor? Kılıç çok önemli değil. Genişletmek için tıkla... BecauseLEMON dedi: Tam bıçağı çektiğindeki ses efektini sorumuş. Genişletmek için tıkla... Rezil olduk hocam. Ses bu olabilir benzettim biraz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu olabilir.
DenizED dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Saniyesiyle attım o patlama sesiyle sonrasında gelen kılıç sesi ne oluyor? Kılıç çok önemli değil. Genişletmek için tıkla... BecauseLEMON dedi: Tam bıçağı çektiğindeki ses efektini sorumuş. Genişletmek için tıkla... Rezil olduk hocam. Ses bu olabilir benzettim biraz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu olabilir.
DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 2 Mayıs 2022 #5 Bıçak değil operatörle sıkınca gelen patlama sesini sordum.
BecauseLEMON Centipat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #6 DenizED dedi: Bıçak değil operatörle sıkınca gelen patlama sesini sordum. Genişletmek için tıkla... şarkıyla alakalı değil mi o
DenizED dedi: Bıçak değil operatörle sıkınca gelen patlama sesini sordum. Genişletmek için tıkla... şarkıyla alakalı değil mi o
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.740 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #7 DenizED dedi: Bıçak değil operatörle sıkınca gelen patlama sesini sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam TikTok remix olabilir şarkılarda olabiliyor mesela eminem-Venom da öyle.
DenizED dedi: Bıçak değil operatörle sıkınca gelen patlama sesini sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam TikTok remix olabilir şarkılarda olabiliyor mesela eminem-Venom da öyle.
DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 3 Mayıs 2022 #8 Hyper_6902 dedi: Hocam TikTok remix olabilir şarkılarda olabiliyor mesela eminem-Venom da öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam bu youtuber hemen hemen her videoda kullanıyo bu sesi. Whoosh diye bir ses benziyor da bu kadar temiz gelmiyor.
Hyper_6902 dedi: Hocam TikTok remix olabilir şarkılarda olabiliyor mesela eminem-Venom da öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam bu youtuber hemen hemen her videoda kullanıyo bu sesi. Whoosh diye bir ses benziyor da bu kadar temiz gelmiyor.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 3 Mayıs 2022 #9 Editörlük işi de çöplüğe döndü bu aracılar sağ olsun. Kaliteli bir iş bir yana, yardımcı olmak için bile konuya yazamıyorsun. Direkt etkiledi burayı.
Editörlük işi de çöplüğe döndü bu aracılar sağ olsun. Kaliteli bir iş bir yana, yardımcı olmak için bile konuya yazamıyorsun. Direkt etkiledi burayı.