S spacefym Zeptopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, YouTube'da gördüğüm videoda Mazlum Kiper'in sesi kullanılmış. Ben de videolarımda kullanmak istiyorum, nereden bulabilirim? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 8 Haziran 2025
Merhaba arkadaşlar, YouTube'da gördüğüm videoda Mazlum Kiper'in sesi kullanılmış. Ben de videolarımda kullanmak istiyorum, nereden bulabilirim? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.347 Makaleler 3 Çözümler 21 8 Haziran 2025 #2 spacefym dedi: Merhaba arkadaşlar, YouTube'da gördüğüm videoda mazlum kiperin sesi kullanılmış. Ben de videolarımda kullanmak istiyorum, nereden bulabilirim? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bana mı yapay zeka mı geldi yapay zeka ile yapılmış gibi duruyor.
spacefym dedi: Merhaba arkadaşlar, YouTube'da gördüğüm videoda mazlum kiperin sesi kullanılmış. Ben de videolarımda kullanmak istiyorum, nereden bulabilirim? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bana mı yapay zeka mı geldi yapay zeka ile yapılmış gibi duruyor.
S spacefym Zeptopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #3 Mantar09 dedi: Bana mı yapay zeka mı geldi yapay zeka ile yapılmış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet yapay zekayla Mazlum Kiperin sesi klonlanmış, ama ElevenLabs sitesinde bulamadım. Hangi sitede var bilmiyorum.
Mantar09 dedi: Bana mı yapay zeka mı geldi yapay zeka ile yapılmış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet yapay zekayla Mazlum Kiperin sesi klonlanmış, ama ElevenLabs sitesinde bulamadım. Hangi sitede var bilmiyorum.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.493 Makaleler 2 Çözümler 1.594 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #4 Mazlum Kiper (Ses Sanatçısı) AI cover and Text-To-Speech Generator | Vocalize Generate amazing AI music covers and text-to-speech using the AI voice of Mazlum Kiper (Ses Sanatçısı). Access over 20,000+ AI voices. www.vocalize.fm Burası olmalı.
Mazlum Kiper (Ses Sanatçısı) AI cover and Text-To-Speech Generator | Vocalize Generate amazing AI music covers and text-to-speech using the AI voice of Mazlum Kiper (Ses Sanatçısı). Access over 20,000+ AI voices. www.vocalize.fm Burası olmalı.