Video'daki spor basen, kalça ve bacakları eritir mi?

Ramboo27

Hectopat
Herkese merhaba, 80 kiloyum ve daha önceden bir sürü video izleyip spor yapmaya çalıştım ancak en iyisi olarak link teki video oldu. Ancak bu 8 hareket sadece göbek üstü yağlar için mi yoksa hem kalça hem bacak hem de basen yağlarını da eritir mi? Bu arada kullandığım dambıl 3Kg'lik. Eritir ya da eritmez demeniz yeterli olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam videodaki haraketler pek dambılla alakalı değil yani 3 kg dambıl olmasında sıkıntı yok. Daha çok vücut ağırlığı haraketleri adam sadece ekstra olarak dambılla yapıyor daha çok zorlasın diye. Yani bu hareketleri dambılsızda yapsanız yağ yakımı olur. Ama hareketler sizi düşündüğünüzden fazla yoracak. Amacınız sadece yağ yakmak mı? Hem karın kası yapıp hem de karında ki yağı eriten egzersizler vereyim onları da ekleyin isterseniz. Onları da eklerseniz hem yağ yakarsınız hem de yağ yaktığınız bölge daha diri kalır. Videoda ki egzersizlerin yarısı iyi yarısı da gereksiz geldi bana bide arkadaşın hareketleri tam doğru yaptığınız söyleyemeyiz.

Hocam videodaki hareketler pek dambılla alakalı değil yani 3 kg dambıl olmasında sıkıntı yok. Daha çok vücut ağırlığı hareketleri adam sadece ekstra olarak dambılla yapıyor daha çok zorlasın diye. Yani bu hareketleri dambılsızda yapsanız yağ yakımı olur. Ama hareketler sizi düşündüğünüzden fazla yoracak. Amacınız sadece yağ yakmak mı? Hem karın kası yapıp hem de karında ki yağı eriten egzersizler vereyim onları da ekleyin isterseniz. Onları da eklerseniz hem yağ yakarsınız hem de yağ yaktığınız bölge daha diri kalır. Videoda ki egzersizlerin yarısı iyi yarısı da gereksiz geldi bana bir de arkadaşın hareketleri tam doğru yaptığınız söyleyemeyiz.

Hocam 14 yaşındayım öyle kas yapma peşinde değilim sadece zayıflamak istiyorum 2 tane dambılım var 2 ay içerisinde zayıflasam yeter bacak, kalça, basen ve göbeğim yağlı.

Hocam 14 yaşındayım öyle kas yapma peşinde değilim sadece zayıflamak istiyorum 2 tane dambılım var 2 ay içerisinde zayıflasam yeter bacak, kalça, basen ve göbeğim yağlı.
Amacınız kas olmasa bile ağırlıkla çalışmalısınız ağırlık dediysem dambıl veya barlar değil vücut ağırlığıyla. Videodaki antrenmanlara şınav, mekik, barfiks gibi şeylerde ekleyin şınav yapamıyorsanız ilk etapta plank hareketini uygulayın. Eğer sadece bu hareketleri yaparsanız vücut ağırlığınızı kullanmazsanız zayıflarsınız ama yağlı olduğunuz için vücudunuzda sarkmalar oluşur. O yüzden vücut ağırlığıyla yapacağınız egzersizleride ekleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı