unutamam21 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #1 Bu tarz müzikleri seviyorum ama ne olarak geçiyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu tarz müzikleri seviyorum ama ne olarak geçiyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jeggıd Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 155 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #2 Drill yazarsan çıkar.
unutamam21 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 Jeggıd dedi: Drill yazarsan çıkar. Genişletmek için tıkla... YouTube'a yazdım fakat bu tarz müzikler çıkmıyor. Yanlış aratmış olabilirmiyim?
Jeggıd dedi: Drill yazarsan çıkar. Genişletmek için tıkla... YouTube'a yazdım fakat bu tarz müzikler çıkmıyor. Yanlış aratmış olabilirmiyim?
Jeggıd Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 155 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #4 unutamam21 dedi: YouTube'a yazdım fakat bu tarz müzikler çıkmıyor. Yanlış aratmış olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Rap türevi bir müzik bu tarz istiyorsan emotional trap yapan sanatçılara bakabilirsin. İlgini çeker belki. HMDL
unutamam21 dedi: YouTube'a yazdım fakat bu tarz müzikler çıkmıyor. Yanlış aratmış olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Rap türevi bir müzik bu tarz istiyorsan emotional trap yapan sanatçılara bakabilirsin. İlgini çeker belki. HMDL