K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.407 Çözümler 11 30 Temmuz 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşım gezerken bulup atmış, VAL 4 hatasında eski konuma koyduğum fotoğrafı koymuş. Bunu yapan kişi forumda mı? İnanmayanlar için konum; Valorant VAL 4 hatası Merhaba, sabah oyundaydım VAL 4 hatası aldım. Forumda geçersiz isim demişler ancak ismimde sıkıntı yok. Neden olabilir? Oyundayken şifremi değiştirmiştim ama 3 maç attıktan sonra oldu. Ondan olabilir mi? www.technopat.net Meraktan soruyorum. Cidden yapan kişi burada mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşım gezerken bulup atmış, VAL 4 hatasında eski konuma koyduğum fotoğrafı koymuş. Bunu yapan kişi forumda mı? İnanmayanlar için konum; Valorant VAL 4 hatası Merhaba, sabah oyundaydım VAL 4 hatası aldım. Forumda geçersiz isim demişler ancak ismimde sıkıntı yok. Neden olabilir? Oyundayken şifremi değiştirmiştim ama 3 maç attıktan sonra oldu. Ondan olabilir mi? www.technopat.net Meraktan soruyorum. Cidden yapan kişi burada mı?
K Kuffoa Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 864 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul 30 Temmuz 2023 #3 Gerçtekten ilginç. Takipteyim.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 30 Temmuz 2023 #4 Tarayiciya Val 4 yazinca senin resim cikiyor.