GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 28 Ekim 2022 #1 iPad 2'ye Jailbreak attıktan sonra App Store hesabımı girip girmemekle ilgili düşündüm. Çalınma gibi bir durum olabilir diye. Bu videodaki repoları kullansam sıkıntı olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
iPad 2'ye Jailbreak attıktan sonra App Store hesabımı girip girmemekle ilgili düşündüm. Çalınma gibi bir durum olabilir diye. Bu videodaki repoları kullansam sıkıntı olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 28 Ekim 2022 #2 Jailbreak güvenlik açığı oluşturur.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 28 Ekim 2022 #3 Yani olabilir sonuçta 3.parti yazılım.
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 28 Ekim 2022 #4 lovemyers dedi: Jailbreak güvenlik açığı oluşturur. Genişletmek için tıkla... Belirtmeyi unutmuşum. Bu tablet asıl tabletim değil o yüzden Jailbreak kullandım. TurkishHepiNeyşın34 dedi: Yani olabilir sonuçta 3.parti yazılım. Genişletmek için tıkla... Peki App Store dışında uygulama marketi var mıdır?
lovemyers dedi: Jailbreak güvenlik açığı oluşturur. Genişletmek için tıkla... Belirtmeyi unutmuşum. Bu tablet asıl tabletim değil o yüzden Jailbreak kullandım. TurkishHepiNeyşın34 dedi: Yani olabilir sonuçta 3.parti yazılım. Genişletmek için tıkla... Peki App Store dışında uygulama marketi var mıdır?
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 28 Ekim 2022 #5 GG PLAYER dedi: Belirtmeyi unutmuşum. Bu tablet asıl tabletim değil o yüzden Jailbreak kullandım. Peki App Store dışında uygulama marketi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Appleden anlamam. Sadece yazdım mantıken. Özgür Yazılım <3. Yaşasın Android, Yaşasın Linux
GG PLAYER dedi: Belirtmeyi unutmuşum. Bu tablet asıl tabletim değil o yüzden Jailbreak kullandım. Peki App Store dışında uygulama marketi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Appleden anlamam. Sadece yazdım mantıken. Özgür Yazılım <3. Yaşasın Android, Yaşasın Linux