rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar bir video buldum. Wallpaper yapımını anlatıyor. Uğraştım uğraştım bir türlü beceremedim yapabilecek arkadaş var mı? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakinin çözünürlüğü 1366x768, Yiğit yazanı olacak. Alt taraftaki offline yazısı olmayacak. Yardım edecek arkadaşlara teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021
Merhaba arkadaşlar bir video buldum. Wallpaper yapımını anlatıyor. Uğraştım uğraştım bir türlü beceremedim yapabilecek arkadaş var mı? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakinin çözünürlüğü 1366x768, Yiğit yazanı olacak. Alt taraftaki offline yazısı olmayacak. Yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 20 Haziran 2021 #2 rickrollin dedi: Merhaba arkadaşlar bir video buldum. Wallpaper yapımını anlatıyor. Uğraştım uğraştım bir türlü beceremedim yapabilecek arkadaş var mı? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakinin çözünürlüğü 1366x768, Yiğit yazanı olacak. Alt taraftaki offline yazısı olmayacak. Yardım edecek arkadaşlara teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Wallpaper Engine üzerinden ekliyorsunuz "galiba." Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021
rickrollin dedi: Merhaba arkadaşlar bir video buldum. Wallpaper yapımını anlatıyor. Uğraştım uğraştım bir türlü beceremedim yapabilecek arkadaş var mı? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakinin çözünürlüğü 1366x768, Yiğit yazanı olacak. Alt taraftaki offline yazısı olmayacak. Yardım edecek arkadaşlara teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Wallpaper Engine üzerinden ekliyorsunuz "galiba."
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #3 Enter your title dedi: Wallpaper Engine üzerinden galiba ekliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Alakası yok, videodaki kişi photoshoptan tasarım yapmayı gösteriyor.
Enter your title dedi: Wallpaper Engine üzerinden galiba ekliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Alakası yok, videodaki kişi photoshoptan tasarım yapmayı gösteriyor.
x4vi Hectopat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 210 20 Haziran 2021 #4 Bakarak, kopyalayarak yaparsınız hocam. Çok zor değil.
yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #5 rickrollin dedi: Merhaba arkadaşlar bir video buldum. Wallpaper yapımını anlatıyor. Uğraştım uğraştım bir türlü beceremedim yapabilecek arkadaş var mı? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakinin çözünürlüğü 1366x768, Yiğit yazanı olacak. Alt taraftaki offline yazısı olmayacak. Yardım edecek arkadaşlara teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben bizzat kendim yapmış bulunmaktayım, biraz uğraşınca oluyor.
rickrollin dedi: Merhaba arkadaşlar bir video buldum. Wallpaper yapımını anlatıyor. Uğraştım uğraştım bir türlü beceremedim yapabilecek arkadaş var mı? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakinin çözünürlüğü 1366x768, Yiğit yazanı olacak. Alt taraftaki offline yazısı olmayacak. Yardım edecek arkadaşlara teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben bizzat kendim yapmış bulunmaktayım, biraz uğraşınca oluyor.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #6 yuico dedi: Ben bizzat kendim yapmış bulunmaktayım, biraz uğraşınca oluyor. Genişletmek için tıkla... Photoshop yüklenmiyor. Hem depolama yüzünden hem de crackle uğraşmak istemiyorum. İnternetteki Photopea'dan böyle oluyor anca.
yuico dedi: Ben bizzat kendim yapmış bulunmaktayım, biraz uğraşınca oluyor. Genişletmek için tıkla... Photoshop yüklenmiyor. Hem depolama yüzünden hem de crackle uğraşmak istemiyorum. İnternetteki Photopea'dan böyle oluyor anca.
yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #7 rickrollin dedi: Eki Görüntüle 1075595 Photoshop yüklenmiyor. Hem depolama yüzünden hem de crackle uğraşmak istemiyorum. İnternetteki Photopea'dan böyle oluyor anca. Genişletmek için tıkla... Hmm güzel olmuş ama silgi ile silinen yerler belirgin olduğu için göze çarpıyor.
rickrollin dedi: Eki Görüntüle 1075595 Photoshop yüklenmiyor. Hem depolama yüzünden hem de crackle uğraşmak istemiyorum. İnternetteki Photopea'dan böyle oluyor anca. Genişletmek için tıkla... Hmm güzel olmuş ama silgi ile silinen yerler belirgin olduğu için göze çarpıyor.
Hyundai Santa Fe V6 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.328 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD / Cinsiyet Diğer Meslek Öğrencilik 22 Haziran 2021 #8 rickrollin dedi: Merhaba arkadaşlar bir video buldum. Wallpaper yapımını anlatıyor. Uğraştım uğraştım bir türlü beceremedim yapabilecek arkadaş var mı? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakinin çözünürlüğü 1366x768, Yiğit yazanı olacak. Alt taraftaki offline yazısı olmayacak. Yardım edecek arkadaşlara teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Git yap bak ben nasıl yaptım. Dosya Ekleri Wallpaper tasarımı.png 346,9 KB · Görüntüleme: 55
rickrollin dedi: Merhaba arkadaşlar bir video buldum. Wallpaper yapımını anlatıyor. Uğraştım uğraştım bir türlü beceremedim yapabilecek arkadaş var mı? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakinin çözünürlüğü 1366x768, Yiğit yazanı olacak. Alt taraftaki offline yazısı olmayacak. Yardım edecek arkadaşlara teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Git yap bak ben nasıl yaptım.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #9 Hyundai Santa Fe V6 dedi: Git yap bak ben nasıl yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam olmuyor işte Photopea'dan yapılmıyor Photoshop kuramıyorum. Vaktiniz varsa benim için de yapabilir misiniz?
Hyundai Santa Fe V6 dedi: Git yap bak ben nasıl yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam olmuyor işte Photopea'dan yapılmıyor Photoshop kuramıyorum. Vaktiniz varsa benim için de yapabilir misiniz?
Hyundai Santa Fe V6 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.328 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD / Cinsiyet Diğer Meslek Öğrencilik 22 Haziran 2021 #10 rickrollin dedi: Hocam olmuyor işte Photopea'dan yapılmıyor Photoshop kuramıyorum. Vaktiniz varsa benim için de yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaparım hocam ücret var mı? Ücret olmadan zor. Photoshop olmadan da zor ama.
rickrollin dedi: Hocam olmuyor işte Photopea'dan yapılmıyor Photoshop kuramıyorum. Vaktiniz varsa benim için de yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaparım hocam ücret var mı? Ücret olmadan zor. Photoshop olmadan da zor ama.