Selam arkadaşlar, 2. el bir Xbox Series X gamepad almak istiyorum. Satıcının gönderdiği videolar ve fotoğraflar bu şekilde. Sizce görüldüğü kadarıyla bir sorun var mıdır?
1'e 1 replika değilse orjinal gibi duruyor. Batarya kapağı altındaki etiket ile seri numarası vs ile sorgulama yapılabilir. XBOX Gamepad Update uygulaması var orası kolu görüyor mu denenebilir, inceleyerek anlaşılabilir. Zira %100 çakılmış efsane replikalar da var ama
2.El mi alacaksınız ? Ne kadar ? Duruma göre 0'a yönelebilirsiniz.
1'e 1 replika değilse orijinal gibi duruyor. Batarya kapağı altındaki etiket ile seri numarası vs ile sorgulama yapılabilir. Xbox Gamepad Update uygulaması var orası kolu görüyor mu denenebilir, inceleyerek anlaşılabilir. Zira %100 çakılmış efsane replikalar da var ama
2.El mi alacaksınız? Ne kadar? Duruma göre 0'a yönelebilirsiniz.
Sarı sitede görmüştüm, fiyatı 1400 TL civarıydı, 2-3 tane aynı ilandan koyması beni biraz şüphelendirdi. Eğer alacaksınız arkasındaki pil kısmını çıkarmasını ve ordaki seri numarasını atmasını isteyin.
Sarı sitede görmüştüm, fiyatı 1400 TL civarıydı, 2-3 tane aynı ilandan koyması beni biraz şüphelendirdi. Eğer alacaksınız arkasındaki pil kısmını çıkarmasını ve oradaki seri numarasını atmasını isteyin.
Ürün temiz duruyor gibi ama dediğiniz gibi sattığı ürünler genel olarak Xbox Series X'ya da One S kolları hepsi 5 yıldız almış ve aynı üründen birden fazla ilan var kararsız kaldım.
Ürün temiz duruyor gibi ama dediğiniz gibi sattığı ürünler genel olarak Xbox Series X'ya da One S kolları hepsi 5 yıldız almış ve aynı üründen birden fazla ilan var kararsız kaldım.
Windows'ta ki update uygulamasına bağlasın arkadaş mümkünse seri numara silinmiş diye bişey yoktur o etiketin altında o kolu sökmek için önemli bir vida var etiket kaldırılmalı veyahut delinmeli aklınızda olsun kenarı ucu başı kalkmış etiketli kolları almayın. Ha güvenilir birisidir alırsın kullanırsın yıllarca sonra senin canın sökmek ister sökersin ben custom yapmak için kendim söktüm cihazımı mesela.