Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 899 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu YouTube videosundaki gibi yapay zeka sesini arıyorum. Bu sesi bilen var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu YouTube videosundaki gibi yapay zeka sesini arıyorum. Bu sesi bilen var mı?
FURKANAKİF1665 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #2 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu YouTube videosundaki gibi yapay zeka sesini arıyorum. Bu sesi bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bu sesi bilmiyorum ama site ElevenLabs oradan buradan bulabilirsin
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu YouTube videosundaki gibi yapay zeka sesini arıyorum. Bu sesi bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bu sesi bilmiyorum ama site ElevenLabs oradan buradan bulabilirsin
Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 899 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 Ben arastırdım buldum CapCut'ta adam adlı sesmiş.
FURKANAKİF1665 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #4 Silinen üye dedi: Ben arastırdım buldum CapCut'ta adam adlı sesmiş. Genişletmek için tıkla... olabilir
Silinen üye dedi: Ben arastırdım buldum CapCut'ta adam adlı sesmiş. Genişletmek için tıkla... olabilir