Çözüldü Videodaki yazı nasıl kopyalanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

akazanil

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS MEGALODON RTX 3060 Ti
INTEL İ5-12400F
NZXT X53 240MM AIO
XPG SPECTRIX D41 4133 MHZ CL 19 2X8
ASUS H610M-A D4
1 TB WD BLUE HDD
SEAGATE FIRECUDA 510 NVMe 250 GB M.2 SSD
WD GREEN 480GB SATA SSD
HIGH POWER ELITE 750w 80+ BRONZE PSU
ASUS GX601 ROG STRIX HELIOS WHITE EDITION CASE
Arkadaşlar merhaba Twitch yayınlarında oyun içi eşyalar için kod veriliyor ve bu kodlar sınırlı olduğu için normal bir şekilde yazarak yetişilmiyor. Bunun bir programı falan var mı acaba yayındaki kod çıktığı gibi kodu nasıl kopyalayıp yapıştırabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Çözüm
  • Shift + Windows + S ile ekran görüntüsü aracını açıyorsun.
  • Kodun ekran görüntüsünü alıyorsun.
  • Google Görsel Arama'ya gidiyorsun.
  • Kamera butonuna tıklıyorsun.
  • Pop-up açılında CTRL + V yapıyorsun.
  • Yükleme işleminden sonra aşağıdaki gibi bir yer çıkacak. Oradan istersen direkt olarak metinleri imlecin ile seçebilirsin ya da aşağıdan "Metin" butonuna tıklayıp sağda açılan panelden istediğini kopyalayabilirsin.

1683457534955.png

Hocam yayında tüm kodaları alan arkadşa sordum metin yakalayıcı ile aldığını söyledi sizin bir bilginiz var mı?
Aynı şey.
Bir sekmede görsel arama, bir sekmede kod aktifleştirme sayfası hazırda beklesin. Kod çıktığı anda ekran görüntüsünü al, görsel Arama'ya yükle, alttan metin tuşuna basıp sağ taraftan yazıyı kopyala, redeem sayfasından kodu aktifleştir.

Hocam demek istediğim şöyle yayını 9K kişi falan izliyor ve kodlar sadece 5 kişi ile sınırlı. Nasıl yapacağımı bilemiyorum kodlar yarım saniye bile aktif kalmıyor belli insanlar bir trick bulmuşlar ama ben bulamadım işte nasıl yaparım bilmiyorum.

Hocam demek istediğim şöyle yayını 9K kişi falan izliyor ve kodlar sadece 5 kişi ile sınırlı. Nasıl yapacağımı bilemiyorum kodlar yarım saniye bile aktif kalmıyor belli insanlar bir trick bulmuşlar ama ben bulamadım işte nasıl yaparım bilmiyorum.
Trick bu. Daha hızlı bir yöntem yok. Şanslıysan ve hızlıysan alırsın kodu.

Hocam nasıl yapacağım hakkında detaylı bir şekilde tekrar üstünden geçerseniz çok sevinirim pek anlamadım çünkü çift monitörüm var sanırım bu bir artı, kodu PUBG için aktifleştireceğimden ana monitörümde oyun açık yandada yayın ve Yandex görsel arama kısmı açık buraya kadar tamam devamında nasıl bir yol izleyeceğimide yazmışsınız lakin tam olarak nasıl yapacağımı anlamadım.

Hocam yayında tüm kodaları alan arkadşa sordum metin yakalayıcı ile aldığını söyledi sizin bir bilginiz var mı?

• Yükleme işleminden sonra aşağıdaki gibi bir yer çıkacak. Oradan istersen direkt olarak metinleri imlecin ile seçebilirsin ya da aşağıdan "Metin" butonuna tıklayıp sağda açılan panelden istediğini kopyalayabilirsin.

1683457534955.png

Aynı şey.

Çözüm

Eki Görüntüle 1769909

Aynı şey.
yaptım hocam çok sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı