-Fidelio- Megapat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 202 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2016 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar çok araştırdım ama bulamadım. Bulan veya bilen biri varsa yazabilir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar çok araştırdım ama bulamadım. Bulan veya bilen biri varsa yazabilir mi?
F Fatih Demiroğlu Hectopat Katılım 1 Ekim 2014 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2016 #2 Shazam var. Eğer sony kullanıyorsan TrackID var.
BuzzyGamer Megapat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 394 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2016 #3 Arkadaşın da yazdığı gibi Shazam kullanmanı tavsiye ederim. Kullanması gayet kolay ve aradığın şarkıyı saniyeler içerisinde buluyor. Bizzat kendim denedim.
Arkadaşın da yazdığı gibi Shazam kullanmanı tavsiye ederim. Kullanması gayet kolay ve aradığın şarkıyı saniyeler içerisinde buluyor. Bizzat kendim denedim.