Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Elime bazı videolar var ve bunların sesini silmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Program için para ödeyemem. Bedava olsa daha iyi olur.
Elime bazı videolar var ve bunların sesini silmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Program için para ödeyemem. Bedava olsa daha iyi olur.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 18 Şubat 2023 #2 CapCut işe yarar PC de ve telefonda ücretsiz.
JamesHetfield0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 18 Şubat 2023 #3 İnternette Online siteler var bakabilirsin.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.215 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #4 Vorfell dedi: Elime bazı videolar var ve bunların sesini silmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Program için para ödeyemem. Bedava olsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Videomaker ile sesini tamamen kapatabilirsiniz.
Vorfell dedi: Elime bazı videolar var ve bunların sesini silmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Program için para ödeyemem. Bedava olsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Videomaker ile sesini tamamen kapatabilirsiniz.
clayman Kilopat Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 292 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #5 Vorfell dedi: Elime bazı videolar var ve bunların sesini silmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Program için para ödeyemem. Bedava olsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... WhatsApp'tan yapabilirsin. Birine veya boş gruba falan gönderirken hoparlör simgesi çıkıyor. Ona basınca sesini kapatarak gönderiyor. Gönderilen dosyayı tekrar galerine kaydederek kolayca yapabilirsin.
Vorfell dedi: Elime bazı videolar var ve bunların sesini silmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Program için para ödeyemem. Bedava olsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... WhatsApp'tan yapabilirsin. Birine veya boş gruba falan gönderirken hoparlör simgesi çıkıyor. Ona basınca sesini kapatarak gönderiyor. Gönderilen dosyayı tekrar galerine kaydederek kolayca yapabilirsin.