bigpoppa Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 9 Aralık 2020 #1 Merhaba elimde bir video var. Bu videodaki sesleri nasıl silerim benim sesim + oyunun sesi?
gerıltofriviyaa Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop Ryzen 9 8945HS RTX 4070 Laptop GPU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #2 Hangi programı kullanıyorsunuz edit için ?
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 9 Aralık 2020 #3 Handbrake indirebilirsiniz. Audio bölümünden sesin yanında çarpı işaret var. Onu kullanarak silebilirsiniz. Hem videonun boyutunu da düşürüyor.
Handbrake indirebilirsiniz. Audio bölümünden sesin yanında çarpı işaret var. Onu kullanarak silebilirsiniz. Hem videonun boyutunu da düşürüyor.
bigpoppa Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 9 Aralık 2020 #4 gerıltofriviyaa dedi: Hangi programı kullanıyorsunuz edit için ? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir program kullanmıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir program varmı? exTypen dedi: Handbrake indirebilirsiniz. Audio bölümünden sesin yanında çarpı işaret var. Onu kullanarak silebilirsiniz. Hem videonun boyutunu da düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
gerıltofriviyaa dedi: Hangi programı kullanıyorsunuz edit için ? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir program kullanmıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir program varmı? exTypen dedi: Handbrake indirebilirsiniz. Audio bölümünden sesin yanında çarpı işaret var. Onu kullanarak silebilirsiniz. Hem videonun boyutunu da düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
almibel Kilopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 137 Yer Kanada Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #5 bigpoppa dedi: Herhangi bir program kullanmıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir program varmı? Genişletmek için tıkla... Detaylı ayarlar için "Sony Vegas Pro, Adobe Premiere Pro" Ses kısmak, şarkı eklemek, basit şeyler için "Camtasia Studio"
bigpoppa dedi: Herhangi bir program kullanmıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir program varmı? Genişletmek için tıkla... Detaylı ayarlar için "Sony Vegas Pro, Adobe Premiere Pro" Ses kısmak, şarkı eklemek, basit şeyler için "Camtasia Studio"
tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 950 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 9 Aralık 2020 #6 Ücretsiz ve filigransız isterseniz openshot kullanıyorum bu tarz işlerde.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 9 Aralık 2020 #7 Kısa işler için Openshot. Ücretsiz ve aşırı kolay kullanımı var. Ama birazcık daha detaylı edit için Adobe uygulamalarına bakabilirsiniz.
Kısa işler için Openshot. Ücretsiz ve aşırı kolay kullanımı var. Ama birazcık daha detaylı edit için Adobe uygulamalarına bakabilirsiniz.