Greatnesscometrue Femtopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #1 Arkadaşım DC'den DC cokturen videolar atıyor. Onları da telefondan açtım. Birinde "Your Computer has virus" dedi ve DC çöktü. Virüslü müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2022
Arkadaşım DC'den DC cokturen videolar atıyor. Onları da telefondan açtım. Birinde "Your Computer has virus" dedi ve DC çöktü. Virüslü müdür?
Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #2 Greatnesscometrue dedi: Arkadaşım DC'den DC cokturen videolar atıyor. Onları da telefondan açtım. Birinde "Your Computer has virus" dedi ve DC çöktü. Virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... Discord çöktüren videolar normal ama kötü bir şey olma ihtimalı yok merak etme
Greatnesscometrue dedi: Arkadaşım DC'den DC cokturen videolar atıyor. Onları da telefondan açtım. Birinde "Your Computer has virus" dedi ve DC çöktü. Virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... Discord çöktüren videolar normal ama kötü bir şey olma ihtimalı yok merak etme
T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 29 Mayıs 2022 #3 Fikrisngl dedi: Discord çöktüren videolar normal ama kötü bir şey olma ihtimalı yok merak etme. Genişletmek için tıkla... Discord'dan atılan videolara veya fotoğraflara tıklayınca hesabın tokenini ele geçirme yöntemi çıkartmışlar diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum.
Fikrisngl dedi: Discord çöktüren videolar normal ama kötü bir şey olma ihtimalı yok merak etme. Genişletmek için tıkla... Discord'dan atılan videolara veya fotoğraflara tıklayınca hesabın tokenini ele geçirme yöntemi çıkartmışlar diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum.
Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #4 Toprakvv dedi: Discord'dan atılan videolara veya fotoğraflara tıklayınca hesabın tokenini ele geçirme yöntemi çıkartmışlar diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O link oluyor direk video ile olmuyor
Toprakvv dedi: Discord'dan atılan videolara veya fotoğraflara tıklayınca hesabın tokenini ele geçirme yöntemi çıkartmışlar diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O link oluyor direk video ile olmuyor
W wexies200 Femtopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #5 Greatnesscometrue dedi: Arkadaşım DC'den DC cokturen videolar atıyor. Onları da telefondan açtım. Birinde "Your Computer has virus" dedi ve DC çöktü. Virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... Olmaz bişey troll bir video, arkadaşında sana atmış. Telefondan açınca Computer niye desin zaten.
Greatnesscometrue dedi: Arkadaşım DC'den DC cokturen videolar atıyor. Onları da telefondan açtım. Birinde "Your Computer has virus" dedi ve DC çöktü. Virüslü müdür? Genişletmek için tıkla... Olmaz bişey troll bir video, arkadaşında sana atmış. Telefondan açınca Computer niye desin zaten.