Merhaba YouTube'a içerik üretmeye başladım 3 adet kanalım var.
Biri kişisel gelişim diğerleri iste polis activity videolari ve korku hikayesi anlatımları. Bu kanallarımı yeni açtım 2-3 gündür hepsine 2 adet video ve Reels attım ancak bir tane bile izlenme alamadı. İzlenme alamadıdan kastım az izlendi değil. Direkt görüntülenme yok. Her şeyi doğru yaptığımdan eminim etiketler küçük resim ve başlık.
Halihazırda Chrome eklentileri de kullanıyorum bu etiket işleri için. Video içeriğiyle alakalı bir sorun da olamaz çünkü bir bile izlenmedi. Kanallarım İngilizce dilinde birçok metnimi GPT'ye yazdırıyorum kendi yorumumu katarak düzenleyip paylaşıyorum ve kanallarımın küçük resimlerini ve bannerlarını GPT hazırladı. Sizce neden böyle ve ne yaparsam bu durumdan kurtulurum? Önerilerinizi bekliyorum.
Kanallarımı açarken sıfırdan Chrome profilleri oluşturdum ve bunları iş hesapları olarak açtım. Bu nedenden dolayı olabilir mi veyahut başka bir şeyden. Biliyorum YouTube'nin kanalımı algoritmaya sokması gerecek öncelikle ve bu biraz zaman alacak ancak uzun videoları saymıyorum bile. Her kanala da 3-4 adet Shorts attım bir tane bile bir izlenme almadı.