YouTube Videolara nasıl etkileşim kazandırılır?

Yer
İstanbul
Selamlar, sizlerin tavsiyeleri üzerine açıp, geliştirdiğim YouTube kanalım için bir fikire daha ihtiyacım var.

Olayı detaylı bir şekilde yorumlamak isteyenler için önceden açtığım konunlar;

Şu anki problemim aslında etkileşim almak ve bunun üzerine kanalı geliştirmek. Videoların izlenmesi genelde iyi, 1000 ya da 500 izlenmiyor diye düşünmüyorum, ancak yorum ve beğeni alamıyorum. Bazı görsel etkileşimler kullanarak yorum almaya çalışıyorum ancak çok da başarılı olamadım. Yorum kısımlarında da ekstra olarak belirtiyorum.

Sizce etkileşim kazanmak için ne yapmalıyım, video konseptini mi artık değiştirmem gerekiyor bilmiyorum? Üzerine ekleyebileceğim herhangi bir eleştiriniz veyahut farklı bir bakış açınız varsa duymak isterim.

Yani bu kanal aslında belli teknoloji tutkunlarına hitap eden bir kanal olacak. Burada hedefini belirlemen gerekli tanınmak mı yoksa bu içerikleri insanlarla tanıştırmak mı? Seçtiğin bu kanal hitap ettiği kitle çok olmayacaktır ama orada kanalların şampiyonu olabilirsin. İçeriklerinin konuları kapak fotoların ve kurgu montajların çok önemli paylaşmadan önce mutlaka dışarıdan birine izlettir (Seni hem iyi yönde hem de kötü yönde eleştirebilecek biri olsun)

Çok teşekkür ederim, gayet mantıklı bir yaklaşım. Sizce hangi yoldan devam etmek mantıklı olur?

Bence burada kendi alanınız teknoloji ise buradan gitmek mantıklı, burada hem de tanınırlığı arrtıkmak yani marka çalışması yapmak ve içeriklerinizinde besliyor olması lazım dengeli gitmeniz bence en önemlisi çünkü ikisi de tek başına bir yerden sonra yarı yolda bırakır. İçeriklerinizde taraf tutmadan tüm markalara yer vermenizi kendi kişisel fikirleriniz için bence ayrı bir kanalda değerlendirme yapmak en iyisi olacaktır. Kanalınızın ismi nedir? İincelersem daha sağlıklı bilgiler aktarabilirim

Detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim, kanalımın ismi İmparator Penguen.
Genelde zaten eşit bir şekilde değerlendirme yapmayı seviyorum, yine de bazen ortalığı kızıştırmak amaçlı kinayeli laflar söyleyebiliyorum ama markanın kendisine ve değerine hakaret etmiyorum.

En önemlisi şu anda kanal ismin. Arattığımda birçok alakasız ya da alakalı olarak penguenler çıkıyor bu insanların seni bulmasını zorlaştırır. Akılda kalıcı teknoloji ile bağlantılı ve özgün bir isim olması lazım. Bu senin kanalının marka süreci için çok önemli

Tamamdır, bu konu ile alakalı notumu aldım.
Adımı ve soyadımı kullandığım bir kanal haline getirsem nasıl olur, kendi marka imajımı yaratmışım gibi bir görünüm kazandırır mı?

Bence burada kendi ismin değil de şu an bu forumun ismi gibi bir isim bulman seni akılda bıraktırır. Birçok kanalda yaptığım danışmanlıklarda isim olarak kendi ismini koyanlar kendini tanıtmıştır kanalını değil olarak çok gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…