mckshadow Hectopat Katılım 4 Mart 2013 Mesajlar 14 28 Ekim 2013 #1 Bir siteden video izlerken 3-4 dakika sonra video kasmaya başlıyor fakat seste bir kasma yok. Fareyi hareket ettirince düzeliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Bir siteden video izlerken 3-4 dakika sonra video kasmaya başlıyor fakat seste bir kasma yok. Fareyi hareket ettirince düzeliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 28 Ekim 2013 #2 İşletim sisteminiz ve ekran kartınız nedir?
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 29 Kasım 2013 #3 Kesinlikle aynı sorunu yaşıyorum...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Kasım 2013 #4 Lost Shadows dedi: Kesinlikle aynı sorunu yaşıyorum... Genişletmek için tıkla... O zaman aynı sorunu yaşıyorum demek yerine sorulan soruya cevap verseniz çözüme daha hızlı ulaşılmasına yardım etmiş olmaz mısınız mantık olarak?
Lost Shadows dedi: Kesinlikle aynı sorunu yaşıyorum... Genişletmek için tıkla... O zaman aynı sorunu yaşıyorum demek yerine sorulan soruya cevap verseniz çözüme daha hızlı ulaşılmasına yardım etmiş olmaz mısınız mantık olarak?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 29 Kasım 2013 #5 Flash player silin, yeni sürümü yükleyin. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız ccleaner ile temizlik yapıp tarayıcınızı güncelleyin.
Flash player silin, yeni sürümü yükleyin. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız ccleaner ile temizlik yapıp tarayıcınızı güncelleyin.
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 29 Kasım 2013 #6 Recep Baltaş dedi: O zaman aynı sorunu yaşıyorum demek yerine sorulan soruya cevap verseniz çözüme daha hızlı ulaşılmasına yardım etmiş olmaz mısınız mantık olarak? Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/forum/windows-8-1/36720-videolarda-tam-ekran-donma-sorunu.html Bu durum ile ilgili konu açmıştım. Gereken bilgileri verdim zaten.
Recep Baltaş dedi: O zaman aynı sorunu yaşıyorum demek yerine sorulan soruya cevap verseniz çözüme daha hızlı ulaşılmasına yardım etmiş olmaz mısınız mantık olarak? Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/forum/windows-8-1/36720-videolarda-tam-ekran-donma-sorunu.html Bu durum ile ilgili konu açmıştım. Gereken bilgileri verdim zaten.