Çözüldü Videolarda gri şerit oluşuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Kolay gelsin. Edge kullanıyorum, Chrome'da da denedim. Site fark etmeksizin videolarda fotoğraftaki gibi gri şeritler çıkıyor. Mouse kaybolunca şeritler de gidip normale dönüyor. Çözünürlükle alakalı değil. Ekran kartım bozuk değil. Ekran görüntüsü almaya çalışınca video siyah gözüküyor, mecbur telefonla çektim. Var mı çözümünü bilen?

WhatsApp Image 2025-07-24 at 00.44.24.jpeg

Çözüm
Kolay gelsin. Edge kullanıyorum, Chrome'da da denedim. Site fark etmeksizin videolarda fotoğraftaki gibi gri şeritler çıkıyor. Mouse kaybolunca şeritler de gidip normale dönüyor. Çözünürlükle alakalı değil. Ekran kartım bozuk değil. Ekran görüntüsü almaya çalışınca video siyah gözüküyor, mecbur telefonla çektim. Var mı çözümünü bilen?

Eki Görüntüle 2541388

Tarayıcı ayarlarından grafik hızlandırma ayarını kapatıp dener misin?

Eki Görüntüle 2541388

Tarayıcı ayarlarından grafik hızlandırma ayarını kapatıp dener misin?

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı