1Derko1 Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 63 25 Mart 2019 #2 OBS Bandicam Relive gibi uygulamalarda kötü görüntü alıyorum sebebi ne olabilir? Örnek Bir Video: Monitör : 1440 900 Not Olarak : 720p 900p 1080p Hepsinde denedim hepsinde aynı sonuç. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Örnek video Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2019
OBS Bandicam Relive gibi uygulamalarda kötü görüntü alıyorum sebebi ne olabilir? Örnek Bir Video: Monitör : 1440 900 Not Olarak : 720p 900p 1080p Hepsinde denedim hepsinde aynı sonuç. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Örnek video
onuuracarr Hectopat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 111 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2019 #3 Diğer uygulamarı bilmiyorum ama OBS ile aldığınız kaydı ekran kartını kullanarak ve yüksek bitrate oranıyla çok daha kaliteli hale getirebilirsiniz.
Diğer uygulamarı bilmiyorum ama OBS ile aldığınız kaydı ekran kartını kullanarak ve yüksek bitrate oranıyla çok daha kaliteli hale getirebilirsiniz.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.563 Makaleler 1 Çözümler 38 25 Mart 2019 #4 Ekran kartınız Nvidia ise Geforce Experince, AMD ise Radeon Relive kullanabilirsin.
1Derko1 Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 63 25 Mart 2019 #5 onuuracarr dedi: Diğer uygulamarı bilmiyorum ama OBS ile aldığınız kaydı ekran kartını kullanarak ve yüksek bitrate oranıyla çok daha kaliteli hale getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 6000 bitrate veriyorum genede kalitesiz Ribozom dedi: Ekran kartınız Nvidia ise Geforce Experince, AMD ise Radeon Relive kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Belirmiştim kullandığımı
onuuracarr dedi: Diğer uygulamarı bilmiyorum ama OBS ile aldığınız kaydı ekran kartını kullanarak ve yüksek bitrate oranıyla çok daha kaliteli hale getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 6000 bitrate veriyorum genede kalitesiz Ribozom dedi: Ekran kartınız Nvidia ise Geforce Experince, AMD ise Radeon Relive kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Belirmiştim kullandığımı
onuuracarr Hectopat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 111 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2019 #6 1Derko1 dedi: 6000 bitrate veriyorum genede kalitesiz Belirmiştim kullandığımı Genişletmek için tıkla... Video kaydı alırken 6000 bitrate düşük kalır. En az 40000 bitrate vermelisiniz. Ve ekran kartı üzerinden kayıt almalısınız.
1Derko1 dedi: 6000 bitrate veriyorum genede kalitesiz Belirmiştim kullandığımı Genişletmek için tıkla... Video kaydı alırken 6000 bitrate düşük kalır. En az 40000 bitrate vermelisiniz. Ve ekran kartı üzerinden kayıt almalısınız.