enesbi Hectopat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2016 #1 Herhangi bir programla video çekerken mikrofon sesi çok az çıkıyor. Ancak video çekmez iken, sesim gayet rahat bir şekilde karşı tarafa gidiyor. Şimdiye kadar 3 mikrofonda aynı sorunu yaşadım. Şu an Snopy Rampage SN-R5 kullanıyorum. Bas arttırmak istemiyorum. Çünkü bu sefer video çekmez iken ses fazla oluyor. Ayrıca cızırtı oluyor. Umarım yardım eden biri olur, Teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2016
Herhangi bir programla video çekerken mikrofon sesi çok az çıkıyor. Ancak video çekmez iken, sesim gayet rahat bir şekilde karşı tarafa gidiyor. Şimdiye kadar 3 mikrofonda aynı sorunu yaşadım. Şu an Snopy Rampage SN-R5 kullanıyorum. Bas arttırmak istemiyorum. Çünkü bu sefer video çekmez iken ses fazla oluyor. Ayrıca cızırtı oluyor. Umarım yardım eden biri olur, Teşekkürler
EsXi Kilopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 1.106 Makaleler 2 Çözümler 1 19 Mart 2016 #2 Daha kaliteli bir mikrofon kullan. Sürücü güncelle. Eğer olmazsa anakart jack çıkışlarına tak.
enesbi Hectopat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2016 #3 EsXi dedi: Daha kaliteli bir mikrofon kullan. Sürücü güncelle. Eğer olmazsa anakart jack çıkışlarına tak. Genişletmek için tıkla... 3 mikrofon değiştirdikten sonra bir daha değiştirmeyi düşünmüyorum. Zaten jack çıkışlarına takılı. Mikrofonun sürücüsünü nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum :/
EsXi dedi: Daha kaliteli bir mikrofon kullan. Sürücü güncelle. Eğer olmazsa anakart jack çıkışlarına tak. Genişletmek için tıkla... 3 mikrofon değiştirdikten sonra bir daha değiştirmeyi düşünmüyorum. Zaten jack çıkışlarına takılı. Mikrofonun sürücüsünü nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum :/