Herkese iyi günler. Win 10 güncel sürümünü kullanıyorum. Kullandığım ses kartı sürücüsü High Definition Audio service şeklinde gözüküyor. Oyun oynarken sıkıntı yaşamıyorum fakat gerek tarayıcı üzerinden YouTube izlerken, gerek kendi indirdiğim dizi ve film türü şeyleri Player'lardan izlerken ses kayması sorunu yaşıyorum. Kullandığım laptop markası Monster. Bu sorunlarla cihazı götürdüm kendilerine ve sağ olsunlar tek yaptıkları ses kartı sürücüsüne Realtek kurmak oldu. Realtek kurunca da ya kulaklık sistem tarafından algılanmıyor ya da hem kulaklık hem hoparlörden ses geliyor. Monster teknik servisiyle uğraşmadan bir de buraya yazayım dedim. Yardım için şimdiden teşekkürler.
Denemedim hiç denerim birazdan ama temiz kurulum yaptım daha önce 2-3 defa ona rağmen bi düzelme olmadı cihazda. Başka tavsiyeniz var mı ?
Art arda yazmış olacağım ama DDU ile kaldırıp tekrardan kurdum. Sonuç aynı şekilde kulaklığı görmüyor.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.