Videolarda Tam Ekran Donma Sorunu

Yer
Hayatın içinden...
Merhaba arkadaşlar...

Son 1 haftadır. Youtube, mail, vk vb. sitelerden video izlerken tam ekrana aldığımda 2 veya 3 dakika sonra donmaya başlıyor ve ses kayması oluşuyor. Windows 8.1 64 Bit Pro kullanıyorum. Kullandığım donanımlar imzamda bulunuyor.

Neler yaptığıma gelirse...

1. Chrome plugins ulaşarak 2. flash playeri devre dışı bıraktım.
2. Flash playeri kaldırıp tekrar kurdum.
3. Farklı internet tarayıcılarında da aynı sorun var.
4. Ekran kartı sürücümü kaldırıp tekrar kurdum. GeForce 331.82 sürümü.

Film izleyemiyorum. Çok kötü durumdayım, çıldırıcam... Konu ile ilgili bilgi sahibi olan varsa bekliyorum. Teşekkürler...

Aynı sorunu bizzat bende yaşadım hatta bu konuyu görmeseydim konuyu açacaktım. Sorunumu format atarak çözdüm ve flash player yüklemedim bilgisayara. Chrome'un flash player'ı duruyor sadece. Anlaşılan genel bir sorun gibi görünüyor.

Merhaba arkadaşlar...

Son 1 haftadır. Youtube, mail, vk vb. sitelerden video izlerken tam ekrana aldığımda 2 veya 3 dakika sonra donmaya başlıyor ve ses kayması oluşuyor. Windows 8.1 64 Bit Pro kullanıyorum. Kullandığım donanımlar imzamda bulunuyor.

Neler yaptığıma gelirse...

1. Chrome plugins ulaşarak 2. flash playeri devre dışı bıraktım.
2. Flash playeri kaldırıp tekrar kurdum.
3. Farklı internet tarayıcılarında da aynı sorun var.
4. Ekran kartı sürücümü kaldırıp tekrar kurdum. GeForce 331.82 sürümü.

Film izleyemiyorum. Çok kötü durumdayım, çıldırıcam... Konu ile ilgili bilgi sahibi olan varsa bekliyorum. Teşekkürler...

Selamlar,

Yaşamış olduğun problemleri bende yaşadım. Sorun bazı güncellemelerin yapılandırılamamasından kaynaklanıyor. Kaldır kur işe yaramıyor. Ben de çözümü format atarak hallettim. Youtube videolarında Full screen yapınca video dolum çubuğu ince bir şekilde aşağıda görünüyor mu sende de?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı