Çözüldü Videolarda yeşil ekran oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mesutmtw

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, yaklaşık yarım saat önce Opera'da bir sıteyle ugrastıgımdan 3 ekrandan ıslem yapıyordum 3. ekrana Chrome uzerınden YT'den bir video açtım ve ekran yesıl bır rekle gozukuyordu Opera'da denedım olmadı ama 10 dakıka sonra Opera'ya gectı herhangi bir bileşende sorun olabilir mi sistemim daha yeni.
Edit: Sadece YT değil Instagram'a da geçti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistemi yeniden baslatınca duzeldı hocam yenı açıldı sıstem bu donanımsal hızlandırma Operada'da mevcut mudur acaba tekrarlanırsa kapatmam için teşekkür ederim bu arada.
Açık oldukça bunu yapabilir tekarlayabilir hocam. Opera'da Sistem ayarlarında mümkün olduğunda donanım hızlandırmayı kullan seçeneği mevcut onu inaktif edin. Chrome'da da aynı şekilde.
Donanımsal hızlandırma'yı kapatın ayarlardan.

Sistemi yeniden baslatınca duzeldı hocam yenı açıldı sıstem bu donanımsal hızlandırma Operada'da mevcut mudur acaba tekrarlanırsa kapatmam için teşekkür ederim bu arada.

Donanımsal Hızlandırma'yı kapatın ayarlardan.

Hocam bu duzeldı dedıgım gıbı tekrar gitti ya Opera ıcın soylersenız bir kontrol edeyım ayarı Chrome da aynı şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık oldukça bunu yapabilir tekarlayabilir hocam. Opera'da Sistem ayarlarında mümkün olduğunda donanım hızlandırmayı kullan seçeneği mevcut onu inaktif edin. Chrome'da da aynı şekilde.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı