Videolarda Yeşil Ekran Sorunu

exper123

Megapat
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Son zamanlarda videolarda yeşil ekran sorunu yaşıyorum. Eskiden Simple TV'yi çok rahat kullanırken şuan yeşil ekran sorunu yaşıyorum. Ses var ama görüntü yeşil. Ama aynı linki VLC media player ile açtığımda sıkıntı olmuyor. Aynı şekilde Movie Maker ile açtığım videoların bazılarında yeşil ekran sorunu yaşıyorum. Mesela Camtasia Studio ile çektiğim videoyu Movie Maker ile açtığımda yeşil ekran alıyorum ama Bandicam ile çektiğim videoda böyle bir sorun olmuyor. Bu yeşil ekran olayına ne sebep olur ve bu sorunu nasıl çözeriz ?

2014-08-14_20-26-49.png
2014-08-14_20-32-21.png

Benim ekran kartım, ATI Radeon HD 4300/4500 Series. Bunun 8.1 sürücüsü resmi olarak yok. Bende bir forumdan editlenmiş Windows 8.1 destekleyen sürücüyü indirip kurmuştum. Sorunsuzca kullanıyordum. Şimdi sizin sözünüzden hareketle o sürücüyü komple silip bir önceki sürümünü yükledim ama sonuç değişmedi. Ardından onu sildim ve AMD'nin sitesinden Windows 8 destekli beta sürümünü indirip onu kurdum. Ama hiçbir şey değişmediği gibi önceden açılan Movie Maker artık hiç açılmıyor. Ekran kartınızı güncelleyin falan diyor. Sorunun çözümü sürücüde değilse kullandığım eski sürücüyü geri yükleyeceğim.

Yine bir sorunuma daha çözüm bulunamadı. Eski sürücüyü geri yükledim. Simple TV'nin bir eski sürümünü yüklemek zorunda kaldım. Movie Maker'ın 2011 sürümünü kurdum ama sorun devam ettiği için Movie Maker'ı komple kaldırdım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı