YouTube Videoları için konu önerisi

AgresiFatih

Decapat
Daha fazla  
15 yaşında bir bireyim; yaşım küçük, şiir yazmayı severim, hele ki şarkı yazmaya da bayılırım. Oyunlara da ilgim var ama elimde sadece düşük orta bir telefon, düşük seviyede de bir tablet var. Oyun videoları da çekmek istemiyorum şahsen. Neler önerirsiniz?

Amacınız para kazanmaksa da kitle edinmekse de bunu oyun videosu çekerek yapamayacaksınız muhtemelen. Mesela bir/birkaç oyun için wiki sitesi açın. Gerçekten Türkiye'de para YouTube'da değil. Web tarafına yönelin kesinlikle, YouTube'u araç olarak kullanın.

Bu yılın bu çeyreğinde Clash Royale yayınlarının epey izlendiğini gördüm mobil tarafındaysanız belki ilginiz vardır.

Riskli ve genelde toplumun kabul etmeyeceği fikir ve görüşler belirtirsen çok fazla izlenebilirsin. Çünkü toplum her zaman azınlık olanı dışlamayı sever ve bu doğal olarak seni ünlü yapar. Siyasetle alakalı çoğu insanın kabul etmeyeceği fikirler belirtip video olarak gönderebilirsin.

15 yaşında bir bireyim; yaşım küçük, şiir yazmayı severim, hele ki şarkı yazmaya da bayılırım. Oyunlara da ilgim var ama elimde sadece düşük orta bir telefon, düşük seviyede de bir tablet var. Oyun videoları da çekmek istemiyorum şahsen. Neler önerirsiniz?

Kanka sesin iyiyse git Instagram'da şarkı paylaş zaten ünlü olursun. Sonra da YouTube kanalını açarsın zaten. Bu dediğim şiir'de olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı