altrebeytullah
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar Windows 11 kullanıyorum. Normalde video izlerken bir problemim yoktu. Ama son birkaç gündür videolarımda aşırı kare kare pikseller oluşmaya başladı. Örneğin aşağıdaki fotoğraftaki gibi.
Hocam donanım hızlandırmayı bir kapatmayı deneyebilirmisin grafik sürücüleri güncelleArkadaşlar Windows 11 kullanıyorum. Normalde video izlerken bir problemim yoktu. Ama son birkaç gündür videolarımda aşırı kare kare pikseller oluşmaya başladı. Örneğin aşağıdaki fotoğraftaki gibi.
evet denedim fayda etmedi.Farklı bir tarayıcıda çalıştırmayı denediniz mi?
yok hocam hala aynı.Windows +CTRL + Shift + B
Sırasıyla bas dıt diye bir ses gelecek. Sorununa Çözüm Olabilir
Evet denedim fayda etmedi.
Kapalı zaten ve tüm sürücülerim güncel.Hocam donanım hızlandırmayı bir kapatmayı deneyebilirmisin grafik sürücüleri güncelle
Youtube`de böyle sadece.Sadece YouTube'da mi durum böyle yoksa bu genel mi?
Bir tarayıcı değiştirip dener misin?
Eğer NVDIA ekran kartı kullanıyorsan chrome://flags/#use-angle adresinden Choose ANGLE graphics backend yani ilk seçeneği OpenGL olarak seç (o olmazsa D3D9 seçebilirsin). Eğer AMD ekran kartı kullanıyorsan, aynı adresteki arama yerine vulkan yaz seçeneği aç kapat. Eğer herhangi bir youtube eklentin varsa, onu kapatmayı dene. Hiçbiri olmazsa başka şeyler düşünmeye çalışırız.Arkadaşlar Windows 11 kullanıyorum. Normalde video izlerken bir problemim yoktu. Ama son birkaç gündür videolarımda aşırı kare kare pikseller oluşmaya başladı. Örneğin aşağıdaki fotoğraftaki gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.