Videolarin küçük resimleri görünmüyor

luckluckii

Hectopat
Soracagim şey sacma gelebilir o yuzden sovmeyiniz.

Videolarin neden resmi yok? Buna kafa taktim. Hemen hemen indirdigim tum videolarin bir resmi varken yeni indirdiklerimin resmi yok. Acaba bir ayari var midir? Resimsiz videolara gelip sag tik yapip ozellikleri acip baktim ama herhangi bir sonuca ulasamadim. Microsoft'ta soyle bir yazi gormedim ama daha ilk maddesinden yattim. Varlik kitapcigini secin diyordu bulamadim. Linkini de birakiyorum buraya Video küçük resmini yakalama veya değiştirme.

Dosya Ekleri

• 1.resim.PNG
    1.resim.PNG
    19,8 KB · Görüntüleme: 227
  • 2.resim.PNG
    2.resim.PNG
    29,4 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmaz ise K-lite Codec yükleyin birde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmaz ise K-lite Codec yükleyin birde.

Yok olmadi. Vidioda ki islemle uzaktan yakindan alakasi yok benim ki'nin. Benim vidiolari indirdigim bolumle alakasi oldugunu dusunuyorum. Malesef bahsettiginiz programi yukleyemeyecegim.

ben şu adımları uyguladım düzeldi. komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow yaptım ve pcyi yeniden başlattım. düzelmedi. sonra yine yönetici olarak cmd ile bu komutları uyghuladım sırasıyla
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

tekrar yeniden başlattım yine düzelmedi.

Son olarak tüm harici media player uygulamalarını kaldırdım vlc, bs player gibi. pcyi yeniden başlattım. son sürüm k lite codec pack indirdim düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı