Videolu eğitimle kurs gerçekten öğretir mi?

Üzgün_adam

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni yazılacağım, bilgisizim. Hoca plan falan veriyoruz falan dedi, içerisi bomboştu, çok da büyük bir yer değil zaten. Aylık 2000 TL, 3 aylık 4000 TL dedi. Sizce nasıl, gidilir mi? İçeride bayağı bir alet vardı, bir de hiç hoca görmedim. Bilmiyorum, adam mobil uygulamadan programı veriyoruz, videolu gösteriyor dedi.admin başlığın içinden geçmiş abi. normal spor salonuna yazılacağım arkadaşlar yanlış anlaşılmasın.sadece bu para mantıklımı üsttekiler var. onu soruyorum.

Son düzenleme:
Yaşadığın şehirdeki fiyatlarla kıyaslamak senin işin, şehri ve spor salonunun konumunu falan sen biliyorsun sonuçta. Buradan bakınca normal görünüyor. Genelde spor işine girince zaten deli gibi araştırmaya başlıyorsun hareketleri, programları falan... Yani hocaya ya da uygulamalara gerek kalmıyor pek. Salondaki hocalar seninle fazla ilgilenmez zaten genelde. Plan için ekstra para istiyorlarsa hele hiç bulaşma öyle işlere.

abi ilk giderken neler götürmeliyim

Abi ilk giderken neler götürmeliyim

Yanına yedek ayakkabı al. Spor kıyafetlerini al. Orada kullandığın aletlere terin geçmesin diye havlu al ve su al

Eğer orada duş falan alacaksanda ek olarak kıyafet alırsın yanında. Bunlar dışında aklıma pek bir şey gelmedi.

sağolasın abim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…