YusufÇağrı Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #1 Merhaba YouTube'a yeni başladım bu videonun ilk çalan fon müziğini bulmaya çalışıyorum. Müziğin adını bilen varsa söyleyebilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2024
Merhaba YouTube'a yeni başladım bu videonun ilk çalan fon müziğini bulmaya çalışıyorum. Müziğin adını bilen varsa söyleyebilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 4.983 Makaleler 4 Çözümler 48 3 Haziran 2024 #2 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS YusufÇağrı Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 Çok sağ ol. Artı 0 Eksi
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 4.983 Makaleler 4 Çözümler 48 5 Haziran 2024 #4 Rica ederim hocam. Artı 0 Eksi