Videonun kapak resmini silme/kaldırma nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan fixit
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 323

fixit

Megapat
Bilgisayarımda bulunan bazı video dosyalarının kapak fotoğrafını kaldırmak istiyorum, bunu nasıl yaparım? Handbrake, xmedia recode ve MP4videoandaudiotageditor programlarını denedim ama bir sonuç alamadım. Sanırım bunun için videonun metadata denilen kısmına ulaşmam gerekiyormuş. O kısma nasıl ulaşıp bu kapak resmini kaldırırım, bunun için bir program veya yöntem var mıdır?
Tam olarak bunu istiyorum:

kapak fotoğrafı kaldırma.png

Bilgisayarımda bulunan bazı video dosyalarının kapak fotoğrafını kaldırmak istiyorum, bunu nasıl yaparım? Handbrake, xmedia recode ve MP4videoandaudiotageditor programlarını denedim ama bir sonuç alamadım. Sanırım bunun için videonun metadata denilen kısmına ulaşmam gerekiyormuş. O kısma nasıl ulaşıp bu kapak resmini kaldırırım, bunun için bir program veya yöntem var mıdır?
Tam olarak bunu istiyorum:

Eki Görüntüle 2442107
Video metadatasından sildikten sonra sistemin klasör içinde bu tip dosyaları okuyarak atadığı cache dosyalarını da silmen gerekir.

Windows'ta ilgili klasörün olduğu disklere sağ tık yapıp Disk Cleanup seçeneğini seçip, işlem tamamlanınca Thumnail kısmındaki seçip sil demen yeterli olacaktır - ancak tüm thumbnail'ler silineceği için, içinde görsel veya imgeleme ihtiyacı olan klasörlere ilk girdiğinde geçici olarak yavaşlayacaktır sistem, belki 0.1ms belki 1sn, dosya sayısı ve türüne bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı