Meraklı Genç Hectopat Katılım 27 Haziran 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2017 #1 MKVToolNix ile kısaca cover fotoğrafını ekleyip çoklamayı başlatınca sonuç alamadım. Çoğu sürümünü denedim neredeyse. Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlamadım. Tavsiye edeceğiniz başka bir program var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2017
MKVToolNix ile kısaca cover fotoğrafını ekleyip çoklamayı başlatınca sonuç alamadım. Çoğu sürümünü denedim neredeyse. Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlamadım. Tavsiye edeceğiniz başka bir program var mıdır?
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.414 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 31 Temmuz 2017 #2 Hazır bir video var, buna bir resim ekleyeceksin tam ekran?
Meraklı Genç Hectopat Katılım 27 Haziran 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2017 #3 Pantheon dedi: Hazır bir video var, buna bir resim ekleyeceksin tam ekran? Genişletmek için tıkla... Hazır bir video var, ikon eklemek istiyorum. Videonun içine değil yani.
Pantheon dedi: Hazır bir video var, buna bir resim ekleyeceksin tam ekran? Genişletmek için tıkla... Hazır bir video var, ikon eklemek istiyorum. Videonun içine değil yani.