phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 18 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar videolara alt yazı eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bu tarz yapmak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2021
Arkadaşlar videolara alt yazı eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bu tarz yapmak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C couza Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 589 Çözümler 9 18 Ağustos 2021 #2 Bilgisayardan yapacaksan Movavi gibi sade ve kolay arayüzlü video editörler işini görebilir
daghanmustafa Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 1.390 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #3 Mkvtoklnix programını kullanabilirsin.
Beyaz atlı playboy Centipat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #4 Hocam normal video edit programlarıyla da yapabilirsiniz, en alta metin koyarak.
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 18 Ağustos 2021 #5 couza dedi: Bilgisayardan yapacaksan Movavi gibi sade ve kolay arayüzlü video editörler işini görebilir Genişletmek için tıkla... Bunu yazmaya gelmiştim, en kolay ve rahat yolu bu katılıyorum.
couza dedi: Bilgisayardan yapacaksan Movavi gibi sade ve kolay arayüzlü video editörler işini görebilir Genişletmek için tıkla... Bunu yazmaya gelmiştim, en kolay ve rahat yolu bu katılıyorum.