4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 18 Haziran 2022 #1 Bir video indirdim dili İngilizce ama alt yazı yoktur. Alt yazı nasıl oluşturup ekleyebilirim?
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 18 Haziran 2022 #2 443595 dedi: Bir video indirdim dili İngilizce ama alt yazı yoktur. Alt yazı nasıl oluşturup ekleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Videoya kendin altyazı yapmak istiyorsan Adobe Premiere'de bunu rahatlıkla yapabileceğin kısım var. Hali hazırda altyazıyı videoya eklemek istiyorsan gom player kullanarak yapabilirsin.
443595 dedi: Bir video indirdim dili İngilizce ama alt yazı yoktur. Alt yazı nasıl oluşturup ekleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Videoya kendin altyazı yapmak istiyorsan Adobe Premiere'de bunu rahatlıkla yapabileceğin kısım var. Hali hazırda altyazıyı videoya eklemek istiyorsan gom player kullanarak yapabilirsin.