T Teachermann Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 428 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Şu komik videoya kısa boylu arkadaşımın yüzünü eklemek istiyorum nasıl yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2024
Arkadaşlar merhaba. Şu komik videoya kısa boylu arkadaşımın yüzünü eklemek istiyorum nasıl yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
whitechees Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.047 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #2 Teachermann dedi: Arkadaşlar merhaba. Şu komik videoya kısa boylu arkadaşımın yüzünü eklemek istiyorum nasıl yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Premiere Pro'da AC. Arkadaşının yuzunu Photoshop'dan ayir ve videonun uzerine bindir hepsi bu kadar.
Teachermann dedi: Arkadaşlar merhaba. Şu komik videoya kısa boylu arkadaşımın yüzünü eklemek istiyorum nasıl yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Premiere Pro'da AC. Arkadaşının yuzunu Photoshop'dan ayir ve videonun uzerine bindir hepsi bu kadar.