Videoyu keserken soft geçiş nasıl yapılır?

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Bir video gördüm. Adam fragmovie edit yapmış, ama şöyle bir durum var. Adam videoyu keserken kesmesi fark edilmiyor gibi, yani daha soft geçiş yapıyor. Premiere Pro programında falan mı böyle oluyor?

Genellikle programlarda "Fade In, Fade Out" şeklinde bir animasyon olur, yıllar yıllar önce ben youtube videoları editlerken öyleydi en azından

Bir video gördüm. Adam fragmovie edit yapmış, ama şöyle bir durum var. Adam videoyu keserken kesmesi fark edilmiyor gibi, yani daha soft geçiş yapıyor. Premiere Pro programında falan mı böyle oluyor?
Örnek atabilirmisiniz bir tane.

Genellikle programlarda "Fade In, Fade Out" şeklinde bir animasyon olur, yıllar yıllar önce ben youtube videoları editlerken öyleydi en azından
O tür geçişleri biliyorum, fakat keserken kırpılmamış gibi video.

Örnek atabilirmisiniz bir tane.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Örneğin bu videoyu örnek vereyim, 0:27 ile 0:29 arası.

Sorum hala çözüme kavuşmadı.

Son düzenleme:
Video profesyonelce kesilmiş bahsettiğiniz saniye dilimlerinde, saliselik kesilmiş neredeyse.

Hocam kısaca sorunuzun cevabı şöyleki, video kesilirken saliselik ayarlamalar yapılmış videoda o yüzden böyle kesilen yerler belli olmamış yoksa herhangi bir efekt falan yok videoda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…