Vietnam'daki siteden 10 dolar değerindeki yazılım nasıl satın alınır?

Makaleler
1
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Merhaba, ben Vietnam merkezli bir siteden 10 dolar değerinde bir yazılım satın almak istiyorum. Satıcı ile iletişime geçtim, bana şunları söyledi. Sanırım Bitcoin ile alakalı bir şeyler fakat ben nasıl halledeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

-You can pay me USDT.
-Coin
-Biancen gift Card.
-İ add money to web site.
-Then you can buy anything you want.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demiş ki. Ben sana kripto cüzdanı atacağım sen oraya atabilirsin demiş kripto hesabının olması lazım bunun için ( dolandirilabilirsin anonim bir şey çünkü )
Binance hediye kartı demiş. Binance kripto sitesinin hediye kartı var mı bilmiyorum hediye kartıyla olabilir demiş.
Sonrasında ise.
İ add money to web site = web sitesine para yükleyeceğim demiş.
Then you can buy anything you want = sonrasında sen ne istersen satın alabilirsin diyor.
Site sanırım şöyle çalisiyor sen bunlara para yolluyorsun sana adminler bakiye tanımlıyor dolandiricida olabilir gerçekte olabilir bilmiyorum ama sistemi anlattım.

Demiş ki. Ben sana kripto cüzdanı atacağım sen oraya atabilirsin demiş kripto hesabının olması lazım bunun için ( dolandirilabilirsin anonim bir şey çünkü )
Binance hediye kartı demiş. Binance kripto sitesinin hediye kartı var mı bilmiyorum hediye kartıyla olabilir demiş.
Sonrasında ise.
İ add money to web site = web sitesine para yükleyeceğim demiş.
Then you can buy anything you want = sonrasında sen ne istersen satın alabilirsin diyor.
Site sanırım şöyle çalisiyor sen bunlara para yolluyorsun sana adminler bakiye tanımlıyor dolandiricida olabilir gerçekte olabilir bilmiyorum ama sistemi anlattım.

Teşekkür ederim o zaman ben Binance hesabı açıp satıcının bana yolladığı kripto hesabına ödeme yapabilirim değil mi?

Kripto hesabına Türk lirası yükleyeceksin sonra o Türk lirasını dolara çevireceksin ( dolar satın alım olduğu için Türk lirasından biraz kesecek ) sonra onların kripto hesabına göndereceksin.
Müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsin.

Teşekkür ederim o zaman ben Binance hesabı açıp satıcının bana yolladığı kripto hesabına ödeme yapabilirim değil mi?

18 yaşından büyüksen Binance hesabı açabilirsin ve sanırsam kyc ( yani kimlik doğrulama yapman da gerekli ) yüz ve kimlik selfie.

Sorunun çözüldüyse çözüldü yaparsan sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı