Hocam bu konu altında sormamam gerektiğinin farkındayım fakat açtığım konuya bir türlü cevap alamadığım için sormak istedim kusura bakmayın. Sizin attığınız mı daha iyidir yoksa bu mu ?
Hocam bu konu altında sormamam gerektiğinin farkındayım fakat açtığım konuya bir türlü cevap alamadığım için sormak istedim kusura bakmayın. Sizin attığınız mı daha iyidir yoksa bu mu?
Rica ederim. TN panel kullanıyordum İPS panele geçince devrim yaşayacağım muhtemelen. Bu fiyat bandında ki monitörler 23.8 inç iken bu 24.5 inç. Zaten bu bütçede çok fazla alternatif yok. İtopyadan 3900 TL'ye aldım bakalım gelmesini bekliyorum.
Rica ederim. TN panel kullanıyordum İPS panele geçince devrim yaşayacağım muhtemelen. Bu fiyat bandında ki monitörler 23.8 inç iken bu 24.5 inç. Zaten bu bütçede çok fazla alternatif yok. İtopyadan 3900 TL'ye aldım bakalım gelmesini bekliyorum.
Yabancı kaynakların videolarını incelediğimde olayın doğruluk payı var hocam.
İlgilendiğiniz için teşekkürler. Bende 15 yıllık falan ufak monitör kullanıyorum ben sizden de çok devrim geçireceğim kesinlikle. Hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırız.