Elektronik Viewsonic 180hz 0.5ms 24" Pivot IPS Gaming Monitör 3.999 TL

Serdar hocamın attığını dün sipariş verdim yoğun araştırmalarıma göre MSI'in paneli tartışmasız daha iyi.

Serdar hocamın attığını dün sipariş verdim yoğun araştırmalarıma göre MSI'in paneli tartışmasız daha iyi.

Benim için önemli olan ms vb. değil de sadece renk kalitesi diyebilirim. Renkleri daha güzel ve canlı mı ?

Evet. Ekran daha büyük ve renk aralığı daha iyi tek dezavantajı pivot değil eğer benim gibi monitör kolu kullanıyorsan dert etmezsin.
Teşekkürler. Pazartesiye kalırsa önerileriniz doğrultusunda msi monitörü alacağım.

Hocam son sormak istediğim şey şöyle bir şey gördüm açıklamasında ne kadar doğrudur ? 4K 60hz falan destekliyorsa çok iyi olur.

Teşekkürler. Pazartesiye kalırsa önerileriniz doğrultusunda msi monitörü alacağım.
Rica ederim. TN panel kullanıyordum İPS panele geçince devrim yaşayacağım muhtemelen. Bu fiyat bandında ki monitörler 23.8 inç iken bu 24.5 inç. Zaten bu bütçede çok fazla alternatif yok. İtopyadan 3900 TL'ye aldım bakalım gelmesini bekliyorum.

Yabancı kaynakların videolarını incelediğimde olayın doğruluk payı var hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    43,6 KB · Görüntüleme: 60

İlgilendiğiniz için teşekkürler. Bende 15 yıllık falan ufak monitör kullanıyorum ben sizden de çok devrim geçireceğim kesinlikle. Hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…