ViewSonic 23, 6" VX2418C 1ms 165Hz alınır mı?

VA paneller FPS oyunları için daha çok öneriliyor sanırım.

Öyle bir şey yok. Milletin uydurması o söz.
Çünkü ghosting+smearing varsa monitörde oyunlarda rahatsız edici bir görüntü oluşturuyor.
Resim smearing için bir örnek olsun.
Yine de hayırlısı olsun. Geldiğinde duygularınızı paylaşırsınız.

What-Is-VA-Smearing.jpg

Hocam monitör geldi. Paketten sadece HDMI çıkıyor DP kablosu alman gerekiyor. Gelelim monitöre ilk olarak dış kasası vs. güzel hoşuma gitti. Yükseklik ayarı yok sadece eğim ayarı var. Ghosting problemi kesinlikle yok. Fotoğrafta da görebilirsin. Sadece 1 tane ölü piksele rastladım o da rahatsız edecek düzeyde değil ama yine de değişim talep edeceğim. Detayları aktarırım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-04-18 at 14.02.10.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-18 at 14.02.10.jpeg
    187,2 KB · Görüntüleme: 69
  • WhatsApp Image 2023-04-18 at 13.37.27 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-18 at 13.37.27 (1).jpeg
    419,8 KB · Görüntüleme: 73
Hocam monitör geldi. Paketten sadece HDMI çıkıyor DP kablosu alman gerekiyor. Gelelim monitöre ilk olarak dış kasası vs. güzel hoşuma gitti. Yükseklik ayarı yok sadece eğim ayarı var. Ghosting problemi kesinlikle yok. Fotoğrafta da görebilirsin. Sadece 1 tane ölü piksele rastladım o da rahatsız edecek düzeyde değil ama yine de değişim talep edeceğim. Detayları aktarırım.
Öncelikle hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın. Gözlemlerini benimle paylaştığın için teşekürler. Bende almayı düşünoyurum bu saatten sonra.

Öncelikle hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın. Gözlemlerini benimle paylaştığın için teşekürler. Bende almayı düşünoyurum bu saatten sonra.
Teşekkür ederim hocam. Şu videoyu fark ettim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Cooler Master kaliteli bir marka monitör şu an 4100TL bandından eğer ki indirime girerse 800TL fazladan verim hem IPS hemde G-SYNC destekli monitör almak daha mantıklı geldi bir de CM markasını da seviyorum ben. Ama yine de ViewSonic öneririm. Çünkü CM monitörü çok bilinen monitör değil.

Bende PC alıcam yakında bu monitörü düşünüyom şokta 3200tl alınırmı ghosting vs çokmu göz yorarmı ve ghosting varsa ne kdr çok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı