Öyle bir şey yok. Milletin uydurması o söz.
Çünkü ghosting+smearing varsa monitörde oyunlarda rahatsız edici bir görüntü oluşturuyor.
Resim smearing için bir örnek olsun.
Yine de hayırlısı olsun. Geldiğinde duygularınızı paylaşırsınız.
Hocam monitör geldi. Paketten sadece HDMI çıkıyor DP kablosu alman gerekiyor. Gelelim monitöre ilk olarak dış kasası vs. güzel hoşuma gitti. Yükseklik ayarı yok sadece eğim ayarı var. Ghosting problemi kesinlikle yok. Fotoğrafta da görebilirsin. Sadece 1 tane ölü piksele rastladım o da rahatsız edecek düzeyde değil ama yine de değişim talep edeceğim. Detayları aktarırım.
Hocam monitör geldi. Paketten sadece HDMI çıkıyor DP kablosu alman gerekiyor. Gelelim monitöre ilk olarak dış kasası vs. güzel hoşuma gitti. Yükseklik ayarı yok sadece eğim ayarı var. Ghosting problemi kesinlikle yok. Fotoğrafta da görebilirsin. Sadece 1 tane ölü piksele rastladım o da rahatsız edecek düzeyde değil ama yine de değişim talep edeceğim. Detayları aktarırım.
Teşekkür ederim hocam. Şu videoyu fark ettim:
Cooler Master kaliteli bir marka monitör şu an 4100TL bandından eğer ki indirime girerse 800TL fazladan verim hem IPS hemde G-SYNC destekli monitör almak daha mantıklı geldi bir de CM markasını da seviyorum ben. Ama yine de ViewSonic öneririm. Çünkü CM monitörü çok bilinen monitör değil.