ViewSonic 23, 6" VX2418C alınır mı?

WhiteRose

Hectopat
Daha fazla  
Konu başlığındaki monitör hakkında ne düşünüyorsunuz? Yazan değerler benim için oldukça yeterli. Kullananlardan sıkıntılı bir durum yaşayan oldu mu? Evimin yakınındaki Vatan Bilgisayar şubesinden bu monitörü almayı planlıyorum. Yoğun çalışan birisiyim, internetten kargoyla sipariş vermeyi düşünmüyorum. Bir sıkıntı yaşarsam iade süreciyle filan ilgilenecek vaktim yok maalesef. Bugün izinliyim ve direkt görerek satın alıp eve getireceğim. Genel olarak rekabetçi oyunlarla aram yoktur. TN panel düşünmüyorum bu yüzden.
VIEWSONIC 23,6" VX2418C
Vatan Bilgisayar üzerinden satılan daha iyi bir alternatif öneriniz varsa onları da bekliyorum. Bütçe sınırımı 4000 olarak belirledim.

Alınır. Eğer bulabilirseniz IPS panel alın bence.

Alınır. Eğer bulabilirseniz IPS panel alın bence.
IPS panel olarak bunu gördüm. Fena durmuyor ama bir arkadaşım LG panelleri o kadar kaliteli değil diyordu. LG, piyasadaki sayılı panel üreticilerinden birisi diye biliyorum. Kötü olma ihtimali var mı sizce?

Bence LG güzeldir renk açısından ama diğer teknik sorunları bilmiyorum.

Bu ürün alınabilir, LG panelleri gayet de kalitelidir, vatandan olması zorunlu değilse buna bakın.

İncelemesine baktım gayet güzel alınabilir.

Mağazaya gittiğim zaman bu modele de bakacağım. Eğer gerçekten hoşuma giderse bütçeyi aşabilirim.
@SonicInPC
@ArthurMorgan33
Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…