Viewsonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VX2458-MHD ITOPYA'da.
www.itopya.com
Ayrıca bu monitör FreeSync ama benim işlemcim INNO3D GTX1650 Super 2xtwin, bir makalede NVIDIA'nın G-Sync ekran kartlarını FreeSync monitörlerle olan uyumunun GTX 1000 serisi ya da daha yenileri için olduğunu duymuştum. Bu monitörde bahsettiğim özelliği kullanabilir miyim, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
TN paneller 165 hz'in üstünde değilse almaya gerek yok.Çünkü TN paneller profesyonel oyuncular için.TN panel alan birisi sonrasında IPS ya da VA panel gördüğünde aradaki farkı görüp keşke diğerini alsaydım diyor.
Diğer sorumu da cevaplar mısınız " INNO3D GTX1650 Super 2xtwin, bir makalede NVIDIA'nın G-Sync ekran kartlarını FreeSync monitörlerle olan uyumunun GTX 1000 serisi ya da daha yenileri için olduğunu duymuştum. " G-Sync'sini FreeSync'de kullanabilir miyim? (Eğer bilmiyorsanız araştırıp yazmanız daha iyi olacaktır aklım zaten bayağı bulanmış bir vaziyette şu an)
TN paneller 165 Hz'in üstünde değilse almaya gerek yok. Çünkü TN paneller profesyonel oyuncular için. TN panel alan birisi sonrasında IPS ya da VA panel gördüğünde aradaki farkı görüp keşke diğerini alsaydım diyor.
Ben geçende Vatandan indirimde son anda yetiştim mağazaya. 1.300 Tl ye Dell marka Gsync destekli monitör aldım. 144 Hz ve yükseklik ayarlı. Gsync destekli ve yükseklik ayarlı bakın. Vatana bakın tavsiyem. Bütçe artırıp Asus var orda.
Ben geçende Vatan'dan indirimde son anda yetiştim mağazaya. 1.300 TL'ye Dell marka G-SYNC destekli monitör aldım. 144 Hz ve yükseklik ayarlı. G-SYNC destekli ve yükseklik ayarlı bakın. Vatan'a bakın tavsiyem.
Ben de bakıyım sizin için. Asus da benimki gibi Gsync-Freesync ikiside var. Buldum 1.400 e Wievsonic marka sade yükseklik ayarı yok. Wievsonic olanı alın Gsync destekli Vatandan.