lithsell Femtopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #1 Asus TUF gaming VG279Q1R özellikler viewsonc xg2405 teknik özellikler --> Sağ üst kısımdan teknik özelliklere tıklarsanız görebilirsiniz. Bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almam daha iyi olur? ASUS'un modeli ile ViewSonic arasında 200 ₺ gibi bir fark var.
Asus TUF gaming VG279Q1R özellikler viewsonc xg2405 teknik özellikler --> Sağ üst kısımdan teknik özelliklere tıklarsanız görebilirsiniz. Bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almam daha iyi olur? ASUS'un modeli ile ViewSonic arasında 200 ₺ gibi bir fark var.
Muyittin Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 283 Çözümler 1 12 Ağustos 2020 #2 lithsell dedi: Asus TUF gaming VG279Q1R özellikler viewsonc xg2405 teknik özellikler --> sağ üst kısımdan teknik özelliklere tıklarsanız görebilirsiniz. Bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almam daha iyi olur? ASUS'un modeli ile ViewSonic arasında 200 ₺ gibi bir fark var. Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılar 27 inç de Full HD yetersiz diye bahsediyordu.
lithsell dedi: Asus TUF gaming VG279Q1R özellikler viewsonc xg2405 teknik özellikler --> sağ üst kısımdan teknik özelliklere tıklarsanız görebilirsiniz. Bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almam daha iyi olur? ASUS'un modeli ile ViewSonic arasında 200 ₺ gibi bir fark var. Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılar 27 inç de Full HD yetersiz diye bahsediyordu.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 14 12 Ağustos 2020 #3 ViewSonic'i bildim bileli güzel marka ben kendim için alacak olsam ondan alırdım.
O Oppenheiimer Decapat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 150 12 Ağustos 2020 #4 lithsell dedi: Asus TUF gaming VG279Q1R özellikler viewsonc xg2405 teknik özellikler --> Sağ üst kısımdan teknik özelliklere tıklarsanız görebilirsiniz. Bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almam daha iyi olur? ASUS'un modeli ile ViewSonic arasında 200 ₺ gibi bir fark var. Genişletmek için tıkla... Ben de ikisi arasında kaldım ama pivot özelliği için 27 inc viewsonic almaya karar verdim, ayriyeten amazon da 2096 TL.
lithsell dedi: Asus TUF gaming VG279Q1R özellikler viewsonc xg2405 teknik özellikler --> Sağ üst kısımdan teknik özelliklere tıklarsanız görebilirsiniz. Bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almam daha iyi olur? ASUS'un modeli ile ViewSonic arasında 200 ₺ gibi bir fark var. Genişletmek için tıkla... Ben de ikisi arasında kaldım ama pivot özelliği için 27 inc viewsonic almaya karar verdim, ayriyeten amazon da 2096 TL.
lithsell Femtopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #5 Oppenheiimer dedi: Ben de ikisi arasında kaldım ama pivot özelliği için 27 inc viewsonic almaya karar verdim, ayriyeten amazon da 2096 TL. Genişletmek için tıkla... ben gördüm onu ama arkadaşlara sordum hiçbiri önermedi Mprt diye monitör.
Oppenheiimer dedi: Ben de ikisi arasında kaldım ama pivot özelliği için 27 inc viewsonic almaya karar verdim, ayriyeten amazon da 2096 TL. Genişletmek için tıkla... ben gördüm onu ama arkadaşlara sordum hiçbiri önermedi Mprt diye monitör.