Mr. EKA Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Hocalarım iyi günler, internette indirimde böyle bir monitör buldum bayağı site, forum gezdim fakat ne incelemesini ne de yorumuna rastladım. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Monitör Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
Hocalarım iyi günler, internette indirimde böyle bir monitör buldum bayağı site, forum gezdim fakat ne incelemesini ne de yorumuna rastladım. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Monitör
held06 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 418 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #2 Hocam monitörü aldınız mı?
Mr. EKA Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 held06 dedi: Hocam monitörü aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam diğerinin herhangi bir incelemesini göremeyince Lenovo legion R25I-30 aldım gayet memnunum.Tavsiye ederim.
held06 dedi: Hocam monitörü aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam diğerinin herhangi bir incelemesini göremeyince Lenovo legion R25I-30 aldım gayet memnunum.Tavsiye ederim.