remood Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 ViewSonic 24" VX2479-HD-Pro mı alınmalı yoksa Samsung Odyssey G3 LS24DG302euxuf mı alınmalı? Laptop yanına 2.monitör için montör arayışıyındayım. 4200 TL civarı her türlü monitör önerilerine açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025
ViewSonic 24" VX2479-HD-Pro mı alınmalı yoksa Samsung Odyssey G3 LS24DG302euxuf mı alınmalı? Laptop yanına 2.monitör için montör arayışıyındayım. 4200 TL civarı her türlü monitör önerilerine açığım.
TheMeteAdam Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 336 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11600K, 16 GB Team Force 3200 mhz 16Cl, Sandisk SN570 500GB, Toshiba Mq01abd100 1TB, Rx 7600, MSI H510M-A PRO. Cinsiyet Erkek Meslek Day Trader 26 Şubat 2025 #2 Ayaklarını sorun etmezseniz samsung alın. Döndürülebilirlik açısından daha fazla seçenek sunuyor. Elbet bir gün kullanmak istersiniz.
Ayaklarını sorun etmezseniz samsung alın. Döndürülebilirlik açısından daha fazla seçenek sunuyor. Elbet bir gün kullanmak istersiniz.
TigerForc Centipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 147 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐒𝐀𝐏𝐏𝐇𝐈̇𝐑𝐄 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖 𝐆𝐁 𝐄𝐊𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐀𝐑𝐓𝐈 𝐈̇𝐍𝐓𝐄𝐋 𝐈̇𝟑 𝟏𝟎𝟏𝟎𝟎𝐅 𝟑.𝟔𝟎 𝐆𝐇𝐙 𝐈̇𝐒̧𝐋𝐄𝐌𝐂𝐈̇ 𝐌𝐒𝐈 𝐇𝟓𝟏𝟎𝐌-𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐀𝐍𝐀𝐊𝐀𝐑𝐓 𝟓𝟓𝟎 𝐖𝐀𝐓𝐓 + 𝟖𝟎 𝐆𝐔̈𝐂̧ 𝐊𝐀𝐘𝐍𝐀𝐆̆𝐈 𝐗𝐏𝐆 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔 𝐆𝐁 𝟐𝟔𝟔𝟕 𝐌𝐇𝐙 𝐑𝐀𝐌 𝐉𝐀𝐌𝐄𝐒 𝐃𝐎𝐍𝐊𝐄𝐘 𝟓𝟎𝟎 𝐆𝐁 𝐇𝐃𝐃 𝐖𝐄𝐒𝐓𝐄𝐑𝐍 𝐃𝐈̇𝐆𝐈̇𝐓𝐀𝐋 𝟐𝟓𝟎 𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2025 #3 TheMeteAdam dedi: Ayaklarını sorun etmezseniz Samsung alın. Döndürülebilirlik açısından daha fazla seçenek sunuyor. Elbet bir gün kullanmak istersiniz. Genişletmek için tıkla... Bende Samsung amayı düşünüyorum hocam ve internette çok ghosting şikayeti var. Sizin yorumunuz nedir?
TheMeteAdam dedi: Ayaklarını sorun etmezseniz Samsung alın. Döndürülebilirlik açısından daha fazla seçenek sunuyor. Elbet bir gün kullanmak istersiniz. Genişletmek için tıkla... Bende Samsung amayı düşünüyorum hocam ve internette çok ghosting şikayeti var. Sizin yorumunuz nedir?
remood Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #4 TigerForc dedi: Bende Samsung amayı düşünüyorum hocam ve internette çok ghosting şikayeti var. Sizin yorumunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Ben büyük ihtimal IPS bir monitör alacağım gibi duruyor. IPS'lerde ghosting azalıyor biraz da olsa. TheMeteAdam dedi: Ayaklarını sorun etmezseniz Samsung alın. Döndürülebilirlik açısından daha fazla seçenek sunuyor. Elbet bir gün kullanmak istersiniz. Genişletmek için tıkla... Üstat bu monitöre ne dersin. Amazon.com.tr
TigerForc dedi: Bende Samsung amayı düşünüyorum hocam ve internette çok ghosting şikayeti var. Sizin yorumunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Ben büyük ihtimal IPS bir monitör alacağım gibi duruyor. IPS'lerde ghosting azalıyor biraz da olsa. TheMeteAdam dedi: Ayaklarını sorun etmezseniz Samsung alın. Döndürülebilirlik açısından daha fazla seçenek sunuyor. Elbet bir gün kullanmak istersiniz. Genişletmek için tıkla... Üstat bu monitöre ne dersin. Amazon.com.tr
TheMeteAdam Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 336 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11600K, 16 GB Team Force 3200 mhz 16Cl, Sandisk SN570 500GB, Toshiba Mq01abd100 1TB, Rx 7600, MSI H510M-A PRO. Cinsiyet Erkek Meslek Day Trader 26 Şubat 2025 #5 Monitör TigerForc dedi: Bende Samsung amayı düşünüyorum hocam ve internette çok ghosting şikayeti var. Sizin yorumunuz nedir? Genişletmek için tıkla... remood dedi: Ben büyük ihtimal IPS bir monitör alacağım gibi duruyor. IPS'lerde ghosting azalıyor biraz da olsa. Üstat bu monitöre ne dersin. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... En son attığın direk al geç ürünmüş çok iyi. Hem ips hem 1 ms hem de üzerine 16.7 milyon renk yerine 1 milyar renk veriyor. Yani oyunlarda çok fark yaratmasada film dizi edit vs. çok fark eder.
Monitör TigerForc dedi: Bende Samsung amayı düşünüyorum hocam ve internette çok ghosting şikayeti var. Sizin yorumunuz nedir? Genişletmek için tıkla... remood dedi: Ben büyük ihtimal IPS bir monitör alacağım gibi duruyor. IPS'lerde ghosting azalıyor biraz da olsa. Üstat bu monitöre ne dersin. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... En son attığın direk al geç ürünmüş çok iyi. Hem ips hem 1 ms hem de üzerine 16.7 milyon renk yerine 1 milyar renk veriyor. Yani oyunlarda çok fark yaratmasada film dizi edit vs. çok fark eder.