ViewSonic 24" VX2479-HD-Pro vs Samsung Odyssey G3 LS24DG302euxuf

Bütçe
4200

remood

Centipat
Daha fazla  
ViewSonic 24" VX2479-HD-Pro mı alınmalı yoksa Samsung Odyssey G3 LS24DG302euxuf mı alınmalı? Laptop yanına 2.monitör için montör arayışıyındayım. 4200 TL civarı her türlü monitör önerilerine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayaklarını sorun etmezseniz samsung alın. Döndürülebilirlik açısından daha fazla seçenek sunuyor. Elbet bir gün kullanmak istersiniz.

Ayaklarını sorun etmezseniz Samsung alın. Döndürülebilirlik açısından daha fazla seçenek sunuyor. Elbet bir gün kullanmak istersiniz.

Bende Samsung amayı düşünüyorum hocam ve internette çok ghosting şikayeti var. Sizin yorumunuz nedir?

Bende Samsung amayı düşünüyorum hocam ve internette çok ghosting şikayeti var. Sizin yorumunuz nedir?

Ben büyük ihtimal IPS bir monitör alacağım gibi duruyor. IPS'lerde ghosting azalıyor biraz da olsa.

Ayaklarını sorun etmezseniz Samsung alın. Döndürülebilirlik açısından daha fazla seçenek sunuyor. Elbet bir gün kullanmak istersiniz.

Üstat bu monitöre ne dersin.

Monitör

Ben büyük ihtimal IPS bir monitör alacağım gibi duruyor. IPS'lerde ghosting azalıyor biraz da olsa.

Üstat bu monitöre ne dersin.
En son attığın direk al geç ürünmüş çok iyi. Hem ips hem 1 ms hem de üzerine 16.7 milyon renk yerine 1 milyar renk veriyor. Yani oyunlarda çok fark yaratmasada film dizi edit vs. çok fark eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı