VIEWSONIC - 27" VX2703mh veya 4" VS248H

• Konuyu başlatan konak1995
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.146
Ekran yenileme hizlari (2 ve 3ms) inanilmaz farkli degil.

Oyun oynayip, film izleyeceksen kontrast oranlarina gore bak.

Ama dersen ki masa ustunde monitor duracak, yatagima uzanip seyrederim, klavyem farem kablosuz oradan takilirim dersen boyutunun buyuk olmasi gozlerini daha az yorar.

Viewsonic LED VX 2753 kullanıyorum 2 tane, çizim v.b işlerle uğraştığım için.

Bir süre Sony 19" CRT (1999-2002), bir süre Samsung 23" CRT (2002-2004) kullandıktan sonra 6 yıl Viewsonic LCD 22" kullandim. Kalite bazinda yaklasacaksan; Viewsonic derim tecrubemden oturu.

Mesela 23 Inc 5MS mi yoksa 21.5 Inc 2MS mi?

Tepki süreleri kesinlikle önemli film ve oyun için. Çizim ve çalışmada aman tanrım dedirtecek bir fark yaratmasa da 5ms altı olan her şey tercih sebebidir.

MS ne kadar az olursa görüntü o kadar akıcı olur, takılmalar - daha doğrusu atlamalar az olur.

5MS ve 2MS arasındaki farkı görmek için hızlı sahneleri olan bir videoyu usb / dvd / cd ile yanında götürüp, monitör/televizyon satan bir yerde rica edip deneyerek görebilirsin.

Ben yukarıda söylediğin 24" Asus monitörü kullanıyorum tek bir sıkıntısı var diyebilirim oda monitör yazı yazarken hafif titreşiyor ama o benim masaya ayaklarımı uzatmam ve masadan ötürüde olabilir. Ben aldığımda 24" küçük gelecek diye korkuyodum ama 29" ler de ateş pahası 2 katı fark var neredeyse fiyatta. Kutudan çıkardığımda ise çok tatmin oldum kesinlikle yeterince büyük bir boyutu var. Ama dikkat etmen gereken şey örneğin vatanda monitörlerin olduğu stant da tüm monitörler yan yana aynı fotoğrafı gösteriyor. Orada beyaz bir resim yoksa koymalarını rica edersen aradaki farkı monitörlerde göreceksindir ikisinin arasında karar verirsin. Ben bunu alırken Asus'un 23.6" lik bir monitörü arasında kalmıştım yan yana koyunca 23.6" lik olan resmen beyazı mavi tonunda gösteriyodu hiç şüphesiz direk aldım bunu.

- - - Güncellendi - - -

Titreşiyor dediğim ayağından ötürü sallanıyor.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı