ViewSonic 27" VX2718-PC-mhd adaptive Sync nasıl açılır?

troyn666

Kilopat
ViewSonic 27" VX2718-PC-mhd 165Hz.
Monitöre sahibim, içinden çıkan DP kablosu ile bilgisayara bağladım.
Ekran kartım GTX980.
Ve monitörün ayarlarından adaptive Sync açık gözüküyor. Aktif ettim menüsünden fakat NVIDIA denetim masasında G-Sync ile ilgili bir bölüm açılmadı monitörü alalı daha 1-2 hafta oldu baştan beri böyleydi ama hiç önemsemedim birden aklıma takılıverdi. Bu monitörle ilgili bir sorun olduğu anlamına mı gelir?

Monitörüm: ViewSonic 27" VX2718-PC-MHD 165Hz 1ms HDMI DP VA FHD Adaptive Sync Curved Gaming Monitör | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
ViewSonic 27" VX2718-PC-mhd 165Hz.
Monitöre sahibim, içinden çıkan DP kablosu ile bilgisayara bağladım.
Ekran kartım GTX980.
Ve monitörün ayarlarından adaptive Sync açık gözüküyor. Aktif ettim menüsünden fakat NVIDIA denetim masasında G-Sync ile ilgili bir bölüm açılmadı monitörü alalı daha 1-2 hafta oldu baştan beri böyleydi ama hiç önemsemedim birden aklıma takılıverdi. Bu monitörle ilgili bir sorun olduğu anlamına mı gelir?

Monitörüm: ViewSonic 27" VX2718-PC-MHD 165Hz 1ms HDMI DP VA FHD Adaptive Sync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
bende denetim masasında gsync açıldı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı