ViewSonic 27" VX2758A-2K-Pro-3 IPS alınır mı?

Bütçe
11000
Hangi veri hocam Samsung'un genelinde ghosting ölü piksel sorunu olduğu ortada verileri bir de biz görelim.
Geneli dediğin model G3. Bana atar mısın bizde bilgilenelim G65'in kötü olduğuna dair konu? TikTok bilgileri olunca böyle oluyor.

Senin attığın overpriced çöp ROG monitör neden alınmaza gelecek olursak;

Çok pahalı. R27QE neredeyse tüm alanlarda (Adaptive-sync performansı dışında yani) bundan daha iyi ve 4000TL daha ucuz. Sırf ROG diye bu fiyata satıyorlar.

Onu da geçtim, tüm monitörler %20 civarı zam yemiş geçen seneden beri. Kontrastı yeni nesil IPS'lerden bile olmayan düz 2K 180Hz IPS 'e bu paraları vermemek lazim.

R27QE istenmiyorsa da biraz daha bütçe çıkıp M27Q X alınmalı. Ya da kontrastı düşük olsa da VX2758A-2K-PRO 3 (Tam koda dikkat edin, 240Hz olan modeli diyorum.) modelini alınmalı.

Ben veri vererek konuşurum, senin gibi o marka kötü şu marka iyi diye sallamam.

E hocam M27Q X'i bende önerdiğimde beğenmedim attınız.

27inç 1080p tavsiye etmiyorum. 24.5 inç 360hz tercih edilirse olabilir ama.

VG27AQML1A oldukça iyi bir model. VG27AQM1a ile karışmasın. Fiyatı 14K civarındaydı uçmuş. 27GR83Q-B ve G274QPX gibi modellerin muadili.

Renk gamutu yüksek, kontrastı iyi, parlaklığı çok iyi ve hız bakımındanda oldukça başarılı.

Burada panel bilgisi + detaylı inceleme mevcut.

Türkçe incelemesi bile var.

Bu monitörde birden fazla panel kullanılmış bu arada. İncelemede çıkan panel BOE ME270QHM-NF1. Displayspec'te ise ME270QHB-NF1 olduğu yazıyor. G274QPX ile aynı panel.

İki türlüde kaliteli panel kullanılmış. Fiyatı uygun olursa alınabilir yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…