ViewSonic 27" VX2758A-2K-PRO monitörde ekran yırtılması

ege gün

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldığım monitörde ViewSonic 27" VX2758A-2K-PRO Overwatch oynarken ekranda küçük yırtılmalar oldu. Bu sorunu nasıl çözerim ya da monitörü tekrar İtopya'ya yollayayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adaptive Sync var mı monitörde ayarlarda var ise onu açın.

Daha sonra NVIDIA Denetim Masası'na girip orada G-SYNC seçeneği var mı bakın.

Monitör menüsünden bakacaksınız Adaptive Sync diye bir ayar olacak varsa Basic veya extended onu Basic seçin.

Yeni aldığım monitörde ViewSonic 27" VX2758A-2K-PRO Overwatch oynarken ekranda küçük yırtılmalar oldu. Bu sorunu nasıl çözerim ya da monitörü tekrar İtopya'ya yollayayım mı?

Nvidia denetim masasından G-SYNC açman lazım, bu monitörün direk desteği olmasa da açılabiliyor diye biliyorum.

Bu arada hayırlı olsun, bende bu civarlarda bir monitör almayı düşünüyorum, bu monitörü tavsiye eder misiniz? Ekran parlaklık değeri hariç kağıt üzerinde iyi duruyor, siz ilk elden kullanan biri olarak nasıl buldunuz?

Hocam ben sevdim renkleri vs canlı gösteriyor fiyatı da çoğu monitöre göre uygun bence rahatlıkla tercih edilebilir sadece menüyü tek bir yerden kontrol ettiğimiz için biraz zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…