ViewSonic 27" VX2780J-2K ışık sızması oluyor

Reax

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Monitör
ViewSonic 27" VX2780J-2K
Sinerji bilgisayardan aldım ürünü bugün elime geçti ölü piksel testi yaptım herhangi bir ölü piksel yoktu fakat siyah ekranda böyle bir sorun var özellike ekranın sağ tarafında sarılık var gözle görülür derecede. IPS panellerde ışık sızması normal olduğunu okudum fakat sizce bu birazcık fazla değil mi yoksa normal midir? Ayrıca monitöre yukarıdan veya yandan baktığımda sapsarı gözüküyor. Oturuş pozisyonundayken sağ köşedeki sızma pek rahatsız etmiyor hatta normalde kamerada çıktığı kadar belirgin değil fakat monitöre yukarıdan veya yanlardan bakınca siyah ekran bildiğiniz sarıya dönüyor. Sizce iade veya değişim istenmeli mi bu monitöre.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-07-10 at 17.47.33 (1).jpeg
    57,2 KB · Görüntüleme: 44
  • WhatsApp Image 2024-07-10 at 17.47.33.jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 44
  • WhatsApp Image 2024-07-10 at 17.47.34.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 44
Aynı modelin ayaksız olanını kullanıyorum ve benim ekranımda da benzer durum var. Yine de o kadar kötü bir görüntü olduğunu düşünmüyorum.

Fotoğrafın çekildiği açı, arkadan gelen ışık ile olduğundan daha kötü bir glow ortaya çıkmış.
Sizi rahatsız ediyorsa ve imkanınız varsa değiştirin, o fiyat aralığında AOC'un daha iyi monitörleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…